Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Zonnehuis

Zonnehuis

Zonneplein 30
Amsterdam, Netherlands
745 Followers
Explore all 8 upcoming concerts at Zonnehuis, see photos, read reviews, buy tickets from official sellers, and get directions and accommodation recommendations.
Follow Venue

Upcoming Concerts

MAY
02
Tickets
JUN
04
Tickets
JUN
14
Tickets
JUL
13
Tickets
Show More Dates

Find a Place to Stay: Hotels & Rentals Near Zonnehuis

Fan Reviews

June 6th 2022
Brilliant, as always! Can you imagine what it would be like if Mike would be able to bring Jeff Hall along?! One can only dream...
Raymond
May 29th 2022
Het concert was een zeer geslaagde dag. De sfeer bij het Zonnehuis was heel goed en er werd respectvol met elkaar omgegaan. Het was uitstekend geregeld, door zowel de medewerkers als de fans. De zaal ging eerder open dan verwacht, wat superfijn was. Het was behoorlijk warm in de zaal en de mensen stonden dicht op elkaar. Het voorprogramma, verzorgd door Alix Page, was uitstekend. Het duurde even voordat Gracie Abrams het podium opkwam, maar het wachten was het zeker waard. Wat een prachtige stem en wat een leuke meid. Veel interactie met het publiek en geweldige liedjes. Zowel voorafgaand als na het concert was er de mogelijkheid op merchandise te kopen. Ik zou iedereen aanraden om naar de liedjes van Gracie en Alix te luisteren. Mocht Gracie terugkomen naar Amsterdam, dan ben ik erbij!
Leonie
May 23rd 2022
Tbh it was the best concert i’ve ever been to.
Ivy Lee
View More Fan Reviews
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

About Zonnehuis

Type
Theatre
Capacity
425
,