Bandsintown
get app
Inscrição
Iniciar sessão
Inscrição
Iniciar sessão

Industry
ArtistasEvent Pros
AjudaPrivacidadeTermos
AXiS (RO) Tickets, Tour Dates and Concerts

AXiS (RO)

CONCERT onenightstand ● AXiS ● Phunk Smugglers În Spatele Case

19 de ago. de 2023

20:00 GMT+3
Eu estive lá
Avaliar
AXiS (RO) Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Sambata 19 august, incepand cu ora 21:00, scena din Spatele Casei Tineretului Timisoara va fi zguduita asa cum trebuie! Trupele onenightstand, AXiS si Phunk Smugglers se vor ocupa de decibeli. Ia un prieten cu tine si vino sa traiesti cu noi nebunia noastra frumoasa! O reteta perfecta pentru un party de povestit la nepoti! ► BILET: 60 Lei =======ONENIGHTSTAND========================= Încă din 2012, formația sibiană Onenightstand aduce pe scena autohtonă un melanj sonor unic, numit „High Voltage Rock'n'Roll". Dacă The Rolling Stones ar avea un copil nelegitim cu The Pretty Reckless, cam așa ar suna glasul acestuia, în care se amestecă influențe precum classic-rock, blues și punk-rock. Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri distractive în cel mai exploziv mod. Pur și simplu nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un one night stand cu formația nu va rămâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit! =======AXiS================================= Brut, puternic și îndrăzneț power trio româno sârb format în 2012 de catre Silviu Dan Iliescu si Dejan Kotarcic, undeva-n mijlocul unui tărâm neutru, între Serbia și România. Inspirată de giganți precum Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple sau The Jimi Hendrix Experience, de-a lungul vremii trupa a înregistrat două albume, ce au ca esență sunetul și sentimentul muzicii rock a anilor ’70, presărat cu inflexiuni moderne. O prezență unică a scenei muzicale autohtone, AXiS a fost ambasadorul României la European Blues Challange în 2018, pornind astfel într un turneu al festivalelor de rock și blues, cât și al cluburilor de gen, promovând o combinație strategică a cursului unui spectacol cu momente de improvizație ad hoc, astfel oferind publicului de fiecare dată o experiență unică, de la concert la concert. improvizații pe moment, oferind publicului lor de fiecare dată o experiență unică de la un concert la altul. =====PHUNK SMUGGLERS========================= Phunk Smugglers reprezintă un proiect născut în pandemie, ce are în componență fuziunea romano-sârbă. Albumul de debut al trupei ‘Phunkdemic’, absoarbe spiritul old skool funk, ce se împletește cu infuzii jazz și rock. Conceput în vremuri ‘de restriște’, în muzica lor veți găsi un mesaj puternic, dar și un groove molipsitor care vă va pune picioarele în mișcar
Ver mais

Encontre um lugar para ficar

Descubra mais artistas para seguir e sincronize suas músicas
Encontre seus favoritos
musicSyncBanner

Compartilhar evento

AXiS (RO) Biography

Raw, strong and bold Serbian Romanian power trio, founded in 2012 by Silviu Dan Iliescu and Dejan Kotarcic, in the midst of no man’s land, between Serbia and Romania.

Inspired by the greats such as Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple or the Jimi Hendrix Experience, throughout time, the band has recorded two albums, channeling the sound and feel of the 70’s rock ‘n’ roll era, with a slight modern twist.

A unique presence in the national music scene, AXiS were Romania’s ambassadors at the European Blues Challenge in 2018 and have been touring rock and blues festivals and clubs ever since, promoting a combination of strategic show flow and on the spot improvisations giving their audience every time a unique experience from concert to concert.
Ler mais
Garage Rock
Psychedelic Rock
Rock
Rock N Roll
Classic Rock
Seguir artista