Bandsintown
get app
サインアップ
ログイン
サインアップ
ログイン

Industry
アーティストEvent Pros
ヘルププライバシー利用規約
Delİ GÖmleĞİ Tickets, Tour Dates and Concerts

Delİ GÖmleĞİ

Deli Gömleği

2024年5月26日

20:00 GMT+3
行きました
レビューを投稿する
Delİ GÖmleĞİ Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Yalnızca soundunun değil, ruhunun ve tavrının mayasını da tüm Rock müzik geleneğinin bir uzantısı olarak 80'lerin ve 90'ların grunge ve punk-rock etkileşiminden alan Deli Gömleği, takvimler 1999 yılının, dolayısıyla yüzyılın ve binyılın son günlerini gösterirken, demo albüm ile “yasal” albüm, kaset ile CD, müzik marketleri ile çevrimiçi platformların arasındaki tarihi geçiş döneminde Özver Yılmaz tarafından kuruldu. İstikrarlı bir müzik üretimiyle dolu uzun kariyeri boyunca, dönemin popüler yarışmalarına katılmaları konusundaki ısrarları “müziklerini yarıştırmak istemedikleri” gerekçesiyle reddeden, “gitarlarının sesini kısma” tercihine hiç yanaşmayan Deli Gömleği, saldırgan gitar rifflerine eşlik eden ritmik davullar ve yerinde duramayan bas melodileriyle bir yandan varoluşçu melankolisini, bir yandan gezegende olup bitene dair müzisyen hassasiyetini korudu ve şiirsel lirikleriyle bunu besledi. Grup sayısız konser, çok sayıda yurtiçi festivali ve yurtdışı turneleriyle geçen yılların ardından yolculuğuna devam ediyor. Yeni şarkılarıyla yalnızca kemik dinleyicisiyle yol almıyor, özellikle yeni bir dünyaya doğan genç kuşaklara da ulaşıyor. Üretmenin bir tür çocuksu inat veya akıl hastalığı gibi görüldüğü bir coğrafyanın en tuhaf zamanlarına tanıklık eden Deli Gömleği, sırtını yasladığı 90’lar mirasını 2000’lerin zorlu tecrübeleriyle birleştirerek ve yeni kuşakları da yanına alarak üretmeye devam ediyor; sonsuza kadar değilse de sonuna kadar devam etmeyi planlıyor.
表示を増やす

滞在場所の検索

もっとたくさんのアーティストを発見して、フォローし、音楽を同期しましょう
お気に入りのアーティストを検索
musicSyncBanner

イベントをシェアする

Delİ GÖmleĞİ Biography

Yalnızca soundunun değil, ruhunun ve tavrının mayasını da tüm Rock müzik geleneğinin bir uzantısı olarak seksenler ve doksanların grunge ve punk-rock etkileşiminden alan Deli Gömleği, takvimler 1999 yılının, dolayısıyla yüzyılın ve binyılın son günlerini gösterirken, demo albüm ile “yasal” albüm, kaset ile CD, müzik marketleri ile çevrimiçi platformların arasındaki tarihi geçiş döneminde Özver Yılmaz tarafından kuruldu.

İstikrarlı bir müzik üretimiyle dolu uzun kariyeri boyunca, dönemin popüler yarışmalarına katılmaları konusundaki ısrarları “müziklerini yarıştırmak istemedikleri” gerekçesiyle reddeden, “gitarlarının sesini kısma” tercihine hiç yanaşmayan Deli Gömleği, saldırgan gitar rifflerine eşlik eden ritmik davullar ve yerinde duramayan bas melodileriyle bir yandan varoluşçu melankolisini, bir yandan gezegende olup bitene dair müzisyen hassasiyetini korudu ve şiirsel lirikleriyle bunu besledi.

Grup sayısız konser, çok sayıda yurtiçi festivali ve yurtdışı turneleriyle geçen yılların ardından yolculuğuna devam ediyor. Yeni şarkılarıyla yalnızca kemik dinleyicisiyle yol almıyor, özellikle yeni bir dünyaya doğan genç kuşaklara da ulaşıyor.

Üretmenin bir tür çocuksu inat veya akıl hastalığı gibi görüldüğü bir coğrafyanın en tuhaf zamanlarına tanıklık eden Deli Gömleği, sırtını yasladığı 90’lar mirasını 2000’lerin zorlu tecrübeleriyle birleştirerek ve yeni kuşakları da yanına alarak üretmeye devam ediyor; sonsuza kadar değilse de sonuna kadar devam etmeyi planlıyor.
続きを読む
Grunge
Punk
Alternative
アーティストをフォロー