センスが良いですね。
サインインしてお気に入りのアーティストをフォローしたり、イベントを保存したりしましょう。
サインイン
Bandsintown
get app
サインアップ
ログイン
サインアップ
ログイン

Industry
アーティストEvent Pros
ヘルププライバシー利用規約
Stiko Per Larsson Tickets, Tour Dates and Concerts

Stiko Per Larsson

Stiko Per Larsson

2024年6月1日

14:00 GMT+2
リマインダーを送信
Book a Hotel
Stiko Per Larsson Tickets, Tour Dates and Concerts
チケット発売開始時に通知を受け取る
通知を受ける
About this concert
Stiko hyllas som en av landets bästa textförfattare och har kallats för en "Slas med gitarr" av Jan Gradvall. Han har gjort duett med Peter LeMarc, vunnit P4 Nästa, tolkats av Svenne Rubins, sjungit på skridskor inför fullsatta ishockeyarenor, bildat band med Kalle Moraeus och varit med i Melodifestivalen. Recension i HYMN, 2023: "Det är tvära kast mellan skratt och gråt, högt och lågt. Hypnotiskt vemod och medryckande glöd. En människa rakt upp och ner med alla sina mångbottnade nyanser och motsägelsefullheter. Två timmar sprängfyllda av brinnande berättelser och glödande melodier. En happening kantad av gemytlig allsång och oväntade låtval." Stiko har vandrat till fots på turné genom Sverige i tolv år och samlat in över två miljoner kronor till SOS Barnbyar och Barncancerfonden. Stiko tar aldrig de vanliga vägarna, han hittar sina egna. Han är aktuell med sitt åttonde studioalbum. ”Kantbollar och ufon” släpptes i september 2023 och sätter en ny ton i Stikos konstnärskap.
表示を増やす

滞在場所の検索

もっとたくさんのアーティストを発見して、フォローし、音楽を同期しましょう
お気に入りのアーティストを検索
musicSyncBanner

イベントをシェアする

Stiko Per Larsson Biography

Stiko Per Larsson är en svensk sångare och låtskrivare.
Han är alltid på jakt efter den vackraste melodin till de finaste orden.

Han har släppt fem album, Flyktsagor(Lorien), Kap Farväl(Marley), Varken Stjärna eller frälst (Warner), Järnbärarland (Voices Calling/Warner) och ...har en grej på gång (Voices Calling/Warner.
Han har gjort sig ett namn med sina turnéer till fots, där han under tio års tid samlat in över 1 miljon kronor till SOS Barnbyar.
続きを読む
Pop Rock Folk
アーティストをフォロー