Vous avez des bons goûts.
Connectez-vous pour suivre vos artistes favoris, sauvegarder des événements, & plus encore.
Connexion
Bandsintown
obtenir l'app
Inscription
Connexion
Inscription
Connexion

Industrie
ArtistesÉvénement Pros
AideConfidentialitéConditions
La situation en Ukraine évolue rapidement, et cette liste ne reflète peut-être pas les conditions actuelles. Vérifiez avec la salle avant de planifier vos déplacements.
Billets, dates de tournée et concerts pour Сергій Жадан

Сергій Жадан

Сергій Жадан. Усі вірші.

25 mai 2024

18:00 UTC+3
J'y étais
Laisser une critique
Billets, dates de tournée et concerts pour Сергій Жадан
Description du concert
Дорогі брати і сестри, з великою радістю повідомляю, що 25-го травня наступного року в київському палаці спорту відбудеться мій великий поетичний вечір «Усі вірші». Формально це буде презентація повного однотомного (на 1400 сторінок) зібрання моїх віршів, яке вийде у січні у видавництві Meridian Czernowitz. Неформально - ми з командою вперше в нашій літературній історії хочемо зібрати на вечір поезії 8000 читачів. Зібрати, аби довести самим собі, що українці читають, що українська поезія має свою аудиторію, простір і поставу. Для нас це буде особливий вечір, і особливою втіхою буде розділити його з вами. В часи криваві, важкі, такі, що тиснуть мовчанням і мороком, важливо триматися разом, важливо триматися своєї поезії. І ще - це буде НЕ комерційний вечір: весь прибуток, отриманий із продажу квитків, ми передамо на потреби наших захисників та захисниць. Тому нам важить долученість кожного і кожної з вас. До зустрічі.
Afficher plus

Trouver un endroit où dormir

Découvrez plus d'artistes à suivre & synchronisez votre musique
Trouvez vos favoris
musicSyncBanner

Partager l’événement

Biographie de Сергій Жадан

Serhiy Zhadan is a Ukrainian poet, novelist and essayist, playwright, translator, singer and musician, frontman of the Ukrainian rock bands Zhadan i Sobaky and Mannerheim's Line.
Plus d'info
Rock
Suivre cet artiste