Bandsintown
obtenir l'app
Inscription
Connexion
Inscription
Connexion

Industrie
ArtistesÉvénement Pros
AideConfidentialitéConditions
Billets, dates de tournée et concerts pour Stampestuen

Stampestuen

25 avr. 2019

19:30 UTC+2
J'y étais
Laisser une critique
Billets, dates de tournée et concerts pour Stampestuen

Trouver un endroit où dormir

Découvrez plus d'artistes à suivre & synchronisez votre musique
Trouvez vos favoris
musicSyncBanner

Partager l’événement

Biographie de Stampestuen

Allerede den første gangen de fire medlemmene i Stampestuen spilte sammen skjønte de at de hadde et unikt uttrykk. Anders Lillebo, Beate Børli Løkken, Jon Brodal og Annar By var alle godt etablerte musikere på den norske jazz-og folkemusikkscenen før deres felles interesse for gammel visemusikk brakte dem sammen. De fant raskt tonen både på og utenfor scenen og bestemte seg for å danne bandet Stampestuen.

Sammen arbeider de med gamle viser fra inn- og utland, og forsøker å trekke disse inn i vår tid. Stampestuen ønsker først og fremst å være historiefortellere, og slik gi lytteren et innblikk i de mange skjebnene som skjuler seg bak disse tekstene.

I arrangereringen av musikken henter de inspirasjon fra ulike sjangre som jazz, pop og folkemusikk men forsøker likevel å være tro mot den opprinnelige «sjelen» i visene. Gjennom en innovativ bruk av instrumenter som trøorgel, hardingfele, dulcimer og salmodikon skaper de et spennende sound som presenterer de gamle tekstene på en god måte.

Stampestuens debutplate «Brev fra Amerika» tar for seg emigrant-viser og annen musikk som knyttes til den norske utvandringen til Amerika.
Plus d'info
Folk Songs
Suivre cet artiste