Bandsintown
get app
Regístrate
Iniciar sesión
Regístrate
Iniciar sesión

Industry
ArtistasEvent Pros
AyudaPrivacidadTérminos
Meg Egy Cukorka Tickets, Tour Dates and Concerts

Meg Egy Cukorka

Hárs Barna Nyárnyitó Koncertrrip

1 jun 2024

19:00 CEST
Estuve allí
Deja un comentario
Meg Egy Cukorka Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Akartok velem vonatozni? Én veletek mindig is akartam, úgyhogy megálmodtam egy nyárnyitó tripkoncertet, ami után együtt jövünk haza Budapestre vonattal*. A vonaton akár énekelhetünk is, beszélgetünk akármi, utána pedig jöhettek velem afterozni Budapesten. Menetrend: 19:00 kapunyitás (most kivételesen jöhettek előbb is, nagyon jó hangulatú kis kertkocsma ez) 20:30 PONTOS koncert kezdés 22:00 együtt indulunk, hogy elérjük az utolsó BP Délibe befutó vonatot (22:48-kor indul). 22:48 vonatozás Budapestre (kérlek vegyétek meg a visszaútra előre a vonatjegyet, hogy ott majd ne menjen vele idő!) 23:54 érkezés Budapestre, majd indulás egy kis közös afterre (melynek a helyszínét a vonaton jelentem be) Belépő: 2000 forint, helyszínen Helyszín: Petz Söröző, Székesfehérvár, Bőrgyár utca 23, 8000 Magyarország Hogy jutok le a helyszínre? Érdemes a vonatot választani mert kevesebb, mint 1 órát kell hozzá utazni, átszállás nélkül. Az állomástól kb 30 perc séta a koncerthelyszín. Vissza pedig már együtt megyünk. *A vonatjegyet mindenkinek egyénileg kell megvennie, a koncertbelépő nem tartalmazza!
Mostrar más

Busca alojamiento

Descubre más artistas que puedes seguir y sincroniza tu música
Encuentra tus favoritos
musicSyncBanner

Compartir evento

Meg Egy Cukorka Biography

A Meg Egy Cukorka egy budapesti pop'art rockzenekar. Dalszövegeik személyes hangvételűek, fontos és aktuális témákkal foglalkoznak, megszólalásuk mégis könnyen befogadható, alapvetően gitárzenékre jellemző hangszerelésű.

Első felvételüket 2016 szeptemberében adták ki, mellyel rögtön megnyerték a Petőfi Rádió Saját Zenéd versenyét. Több kislemez mellett jelenleg két nagylemezük jelent meg, utolsó 2021-ben 'KERESEM' címmel. Több dalukat játszotta/játssza a Petőfi Rádió, és évek óta járják a hazai klubokat, fesztiválokat.

Előzenekarként olyan előadók vendégei voltak, mint a 30Y, Kiscsillag, Elefánt, Hiperkarma, Bagossy Brothers Company, Supernem, Kistehén, Lóci játszik vagy a Kaukázus.
Leer más
Seguir artista