Bandsintown
get app
Regístrate
Iniciar sesión
Regístrate
Iniciar sesión

Industry
ArtistasEvent Pros
AyudaPrivacidadTérminos
La situación en Ucrania evoluciona rápidamente, y esta lista puede no reflejar las condiciones actuales. Consulta con la sede antes de hacer planes.
éllia Tickets, Tour Dates and Concerts

éllia

éllia + Отрута, Prokat Kaset

11 may 2024

18:30 EEST
Estuve allí
Deja un comentario
éllia Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Збірна України з емокору, гурт éllia вирушає у свій перший міні тур! Попри недавній старт музичної карʼєри, учасники колективу вже добре знайомі прихильникам української важкої сцени. За 2023 рік хлопці встигли випустили кілька синглів та кліпів, дебютувати з виступом на фестивалі Faine Misto та зіграли ще кілька концертів. 😎 Що ж, саме час відкривати нові горизонти та запалювати нові міста своїм звучанням. Ловіть дати та залітайте на концерт: ▪️10.05 – Дніпро, МахноПаб ▪️11.05 – Київ, Volume Club ▪️12.05 – Вінниця, Docker Pub
Mostrar más

Busca alojamiento

Cartel del evento
éllia
40 Seguidores
Seguir
ОТРУТА
15 Seguidores
Seguir
Descubre más artistas que puedes seguir y sincroniza tu música
Encuentra tus favoritos
musicSyncBanner

Compartir evento

éllia Biography

Гурт éllia створений екс-учасниками Space of Variations, а також учасниками Telema та Burned Time Machine на початку 2023 року. За цей час гурт встиг випустити кілька синглів, релізнути музичне відео та дебютувати з виступом в рамках фестивалю «Файне Місто 2023». У творчості колективу ви можете відчути вплив комерційної емо/пост-хардкор сцени нульових (Saosin, Paramore, The Used, From First to Last), але з переосмисленим та сучасним звучанням.
Leer más
Emo
Alternative
Post Hardcore
Seguir artista