Bandsintown
get app
Regístrate
Iniciar sesión
Regístrate
Iniciar sesión

Industry
ArtistasEvent Pros
AyudaPrivacidadTérminos
Cristian Medrea Tickets, Tour Dates and Concerts

Cristian Medrea

Cristian Medrea & Guests // Nine Lives

ora0
Strada De Mijloc 133

25 may 2024

20:00 EEST
Recibir recordatorio
Book a Hotel
Cristian Medrea Tickets, Tour Dates and Concerts
Recibe notificaciones cuando las entradas se pongan a la venta
Notifícame
About this concert
"Desi admit ca la inceput ma opuneam ideii unui concert onorific, de teama ca ar fi prea „egoist”, lucrul grozav despre „Nine Lives”, atat pentru mine, cat si pentru public, va fi procesul revederii – ne vom uita la melodii si vom vedea care era – si care e – povestea din jurul lor, de la inceputurile mele muzicale pana astazi, pentru ca eram un neinitiat cand am inceput sa cant in ansamblul vocal-instrumental brasovean Canzonetta, in 2009. Am stiut sa fiu „frontman” poate abia dupa sfarsitul adolescentei, desi astazi obisnuiesc sa ma ascund in spatele instrumentelor. Dar inceputul perioadei post-pandemice a fost o lume total diferita pentru toti muzicienii. A existat si un nou mod de a trata relatiile. A trebuit strofocata crearea unui limbaj comun pentru a obtine un anumit tip de elocventa si o anumita abilitate. Eu am incercat sa amestec lucrurile. Cu siguranta nu este un „Best of”. L-as descrie mai degraba drept o coliziune a timpului si a ideilor, este aproape ca si cum te-ai plimba printr-un muzeu al unui artist, daca Palarierul Nebun ar fi curatorul. Sunetele sunt variate si, uneori, prezinta „circuitele mecanice” carora le datorez buna mea functionare, dar si schimbarile bruste ale directiei stilistice. Alteori reprezinta doar o melodie placuta pe care am uitat ca o iubesc. Este arheologie muzicala, o poveste de descoperire. Toate elementele sunt legate de o voce si de o inima de netagaduit. Nu stiu cum am ales cantecele, dar am incercat sa le privesc drept personaje de sine statatoare. Sunt o referire la o emotie, la o putere sau la o energie. Au stat umar la umar cu vechii lor camarazi ani de zile. Oare cum se vor simti cand se vor intalni cu un alt cantec cu multi ani mai tanar? A pune ceva din repertoriul renascentist sau baroc al Canzonettei alaturi de o melodie compusa de mine in plina criza adolescentina de originalitate sau a pune o piesa Lucky Thirteen alaturi de un cantec emotionant precum „Beneath the Southern Cross” a lui Patti Smith, de acolo si pana la cantecele care ma acompaniaza astazi, toti membrii diferiti ai formatiilor, contribuitori diferiti, legaturi diferite in magia momentelor fac ca repertoriul sa capete o personalitate noua cand au un nou vecin in stanga sau dreapta. Deci, contextul este desucheat. Este o bomba in ceea ce priveste logistica, intr-adevar. Dar sunt foarte multumit de faptul ca adeseori traiesc foarte bine impreuna aceste melodii diferite. Uneori, la fel ca marea calatorie, totul este asemeni unei adevarate impletituri alambicate. Alaturi de mine vor fi si cativa invitati speciali." - Cristian Medrea Suport artist: 50 lei Nu uitati ca locurile sunt limitate, astfel ca va rugam sa ajungeti in timp util! Va asteptam cu drag!
Mostrar más

Busca alojamiento

Descubre más artistas que puedes seguir y sincroniza tu música
Encuentra tus favoritos
musicSyncBanner

Compartir evento

Cristian Medrea Biography

You know Cristian from bands like Lucky Thirteen, Carabi, Cosmic Vibes or Four Dimensions, or as part of the Canzonetta ensemble from Brasov . He takes the audience around the world, through different styles and, above all, different cultures - from the Berbers of Morocco to the people of the Appalachian mountains of North America, all helped by his multi-instrumental knowledge.
Cristian's kaleidoscopical musical talent has developed over more than a decade of playing on stages in Romania and not only, but also through the various musical styles he can approach, starting with Renaissance and Classical music, Progressive Rock, Blues, Funk and even Worldbeat, Folk or New-Age.
Leer más
Folk
Metal
Progressive Metal
Renaissance Music
Rock
Progressive Rock
World Rock Fusion
Worldbeat
Americana
Folk Rock
Gospel
Neomedieval
New Age
Seguir artista