Bandsintown
get app
Regístrate
Iniciar sesión
Regístrate
Iniciar sesión

Industry
ArtistasEvent Pros
AyudaPrivacidadTérminos
Meg Egy Cukorka Tickets, Tour Dates and Concerts

Meg Egy Cukorka

Hárs Barna @ Budapest, K11

8 may 2024

19:30 CEST
Estuve allí
Deja un comentario
Meg Egy Cukorka Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
hársbarna, azaz Hárs Barna a Meg Egy Cukorka zenekar énekes-gitáros dalszerzőjeként vált a zenei közeg ismert alakjává. 2024-től, a zenekar befejezésével elkezdte szólókarrierét és idén tervezi megjelentetni első nagylemezét. A debütalbum megjelenéséig egyszálgitárral ad koncerteket, melyeken a MEC időszak- és az új dalok egyaránt megszólalnak.
Mostrar más

Busca alojamiento

Descubre más artistas que puedes seguir y sincroniza tu música
Encuentra tus favoritos
musicSyncBanner

Compartir evento

Meg Egy Cukorka Biography

A Meg Egy Cukorka egy budapesti pop'art rockzenekar. Dalszövegeik személyes hangvételűek, fontos és aktuális témákkal foglalkoznak, megszólalásuk mégis könnyen befogadható, alapvetően gitárzenékre jellemző hangszerelésű.

Első felvételüket 2016 szeptemberében adták ki, mellyel rögtön megnyerték a Petőfi Rádió Saját Zenéd versenyét. Több kislemez mellett jelenleg két nagylemezük jelent meg, utolsó 2021-ben 'KERESEM' címmel. Több dalukat játszotta/játssza a Petőfi Rádió, és évek óta járják a hazai klubokat, fesztiválokat.

Előzenekarként olyan előadók vendégei voltak, mint a 30Y, Kiscsillag, Elefánt, Hiperkarma, Bagossy Brothers Company, Supernem, Kistehén, Lóci játszik vagy a Kaukázus.
Leer más
Seguir artista