Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
CYRILLIC

CYRILLIC

Jun 29th 2018 @ Club Calypso

Prilep, Macedonia
I Was There
About CYRILLIC
Genres:
Electronic Music
Band Members:
Andrej Ivanoski & Bojan Ivanoski.
Hometown:
Prilep, Macedonia

Cyrillic - Андреј Иваноски & Бојан Иваноски се електронско дуо кое своите почетоци ги бележи во 2014 година, кога двајцата решаваат да ги здружат своите сили и искуство з...
Read More
Friday, June 29th, 2018
9:30 PM
Club Calypso
Prilep, Macedonia
View All CYRILLIC Tour Dates
About CYRILLIC
Genres:
Electronic Music
Band Members:
Andrej Ivanoski & Bojan Ivanoski.
Hometown:
Prilep, Macedonia

Cyrillic - Андреј Иваноски & Бојан Иваноски се електронско дуо кое своите почетоци ги бележи во 2014 година, кога двајцата решаваат да ги здружат своите сили и искуство з...
Read More