Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
deLillos

deLillos

Aug 10th 2018 @ Øyafestivalen

Oslo, Norway
Friday, August 10th, 2018
7:50 PM
Øyafestivalen
Oslo, Norway
3 RSVPs
DELILLOS SPILLER NESTE SOMMER

Få band prega norsk pop og rock på samme måte som deLillos gjennom 80- og 90-tallet. Også i åra etter dette har de hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. De er et av de norske banda som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.

I 1993 var de allerede godt etablerte og respekterte, men populariteten gjorde enda et hopp med Neste Sommer. Albumet gikk inn på førsteplass på salgslista, tittellåta har blitt et standardinnslag i radioen hvert sommerhalvår og de mottok Spellemann. I tillegg inneholder albumet klassikere som Glemte Minner og Kokken Tor. Suksessalbumet prega 1993 og 1994 på en måte få norske utgivelser klarer. Innspillingen ble ledet av produsent Kyrre Fritzner, som har jobba med en enorm mengde norske artister, fra Jokke & Valentinerne, Tommy Tokyo og Johndoe til Jan Eggum, Henning Kvitnes og Jahn Teigen. Dette var det første albumet de ga ut som kvartett, med gitarist Lars Lundevall som fast medlem.

25 år seinere skal albumet framføres på Øya. Det betyr store doser deilig rock og gitarpop som gjør seg veldig godt i en grønn park. Tidligere har bandet kun spilt åpningskonserter hos oss. Det er jaggu på tide at de får nyte kveldssola på Tøyen.