Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Edwin Evers Band

Edwin Evers Band

Jun 21st 2018 @ Bostheater Ommen

Ommen, Netherlands
Thursday, June 21st, 2018
7:30 PM
Bostheater Ommen
Ommen, Netherlands
1 RSVP
De Edwin Evers Band, komt met een geheel nieuwe show vol met bekende hits in het Bostheater Ommen!
De Edwin Evers Band staat al jaren lang op het podium in het theater, maar ook door het land op festivals. Vorig jaar was het de eerste keer in het openluchttheater, dat is zo goed bevallen dat ze met een geheel nieuwe show ook in 2018 een voorjaarstour zullen doen. 
Het openluchttheater opent haar deuren om 19:30 de show zelf zal beginnen rond 20:30. Laten we er een fantastiche avond van maken, wij kijken er erg naar uit!

Let op: Kindertickets alleen geldig in combinatie met een algemeen ticket. Het gaat om de leeftijd ten tijde van het evenement, het ticket is alleen geldig voor kinderen jonger dan 15 jaar. Beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op = op.

Veelgestelde vragen
Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Aangezien er kinderkaarten worden verkocht kan er bij twijfel gevraagd worden om identificatie. De bewijsvoering ligt bij jullie en bij twijfel kan er bepaald worden dat het kinderticket ongeldig wordt verklaard.
Daarnaast schenken wij geen alcohol aan gasten jonger dan 18 jaar(!).

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Parkeren nabij het openluchttheater is zeker mogelijk. Gebruik het volgende adres in je navigatiesysteem: 
Besthemerberg 1, 7731 PB, Ommen
Eenmaal aangekomen op het recreatiecentrum helpen onze vrijwilligers je graag op weg (naar een parkeerplek!).

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te nemen. Stichting Bostheater Ommen werkt vrijwel zonder subsidies en volledig met vrijwilligers. Daarom zijn inkomsten uit horecaverkoop voor ons van groot belang. Voor een gezellig avondje Bostheater ben je daarom van harte welkom bij onze bar! Munten zijn te koop voor € 2,- (!!) en het gehele seizoen geldig.

Mag ik mijn hond meenemen?
Helaas, honden zijn niet toegestaan bij betaalde voorstellingen. U kunt dan dus niet naar binnen, laat uw huisdieren dus bij betaalde voorstellingen thuis.

Is er een mogelijkheid om te overnachten (na)bij het Bostheater?
Jazeker! Het Bostheater ligt op het recreatiecentrum de Besthmenerberg. U kunt op de camping verblijven als u wilt, ook zijn er huisjes te huur.
Een plaats reserveren of een overnachting boeken kunt u hier doen: https://www.besthmenerberg.nl/Verder zijn er in Ommen meerdere hotels, b&b’s en andere campings te vinden.

Kijk ook even naar onze huisregels, op onze website. Daar staan wat afspraken om het voor iedereen leuk te houden. Samen maken we er een onvergetelijke avond van!