Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Tonje Unstad

Tonje Unstad

Apr 21st 2018 @ Jan Eggum og Tonje Unstad

Vadsø, Norway
I Was There
About Tonje Unstad
Genres:
Viser
Hometown:
Tromso, Norway

Saturday, April 21st, 2018
9:00 PM
Jan Eggum og Tonje Unstad
Vadsø, Norway
Veteranen Eggum, kanskje den fremste eksponenten for norsk visesang gjennom fire tiår, møter den prisvinnende Unstad og hennes flotte viser med en sterk identitet og tilhørighet til Nord-Norge. På tross av at disse to har flere samarbeid bak seg vil dette bli en helt fersk produksjon med splitter nye musikalske arrangementer!

Som en av de viktigste og mest markante skikkelsene innen norsk visekunst siden midten av 1970-tallet er Jan Eggum kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsaklig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, men med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

Tonje Unstad har vunnet to Spellemannpriser og har viet seg til det klassiske viseformatet ut ifra en erkjennelse av at det er fra denne plattformen hun best deler sine tanker og følelser omkring den skjøre og forunderlige eksistensen vi alle tar del i. Hennes fjerde og så langt siste utgivelse, «Svermere» (2016), er en samling viser som formidler et større alvor, og som også eksponerer en ny og kanskje uventet sårbarhet.

Gå ikke glipp av en meget sjelden sjanse til å oppleve to av landets fremste kunstnere sammen på scenen, i samspill med musikere fra Scene Finnmark, i en nydelig produksjon!
View All Tonje Unstad Tour Dates
About Tonje Unstad
Genres:
Viser
Hometown:
Tromso, Norway