Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Die Herren

Die Herren

Mar 23rd 2018 @ Volkerts Fylke Kl. 19:00 - UDSOLGT

Kolding, Denmark
I Was There
About Die Herren
Genres:
U2-åbenbaringer, International, Rock
Band Members:
Mono, Haeggen, Topp, Lord Nilsson.
Hometown:
Copenhagen, Denmark

ENGLISH: U2 according to DIE HERREN “MAY THIS DE HERREN CONCERT BE OUR BEST EVER!” DIE HERREN – NOT JUST ANOTHER TRIUBUTE BAND Die Herren gives their audiences wh...
Read More
Friday, March 23rd, 2018
7:00 PM
Volkerts Fylke Kl. 19:00 - UDSOLGT
Kolding, Denmark
Koncerten er UDSOLGT

Die Herren - det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk
- på 25. år!!

3 billet typer.
Fabriks billet: Til dem som bare vil høre musikken
Dørene åbnes 19.30 musikken starter 21.00
230,-

Johan billet: Musik + 300g Ribeye med tilbehør start kl. 19.00
550,-

Ditlev billet - VIP aftenen. Vi starter 17.30 med snacks og champagne i baren, efterfulgt af 5 retter med tilhørende vine, arrangementet foregår i vores lille nye Gourmet restaurant med meget begrænsede pladser.
1300,-

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle, det de gør! Hele tiden opsøge nye banebrydende måder at præsentere U2 ́s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren-koncert beriget med en ny musikalsk U2-dimension!
De har valgt at gøre det i ”U2-WeltKlasse”s navn.
Hvad kan publikum forvente af ”U2-WeltKlasse”? De kan forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.
Die Herren har aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – meget tæt - kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen – det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne i ”U2-WeltKlasse”.
Die Herrens har altid ønsket at nedbryde distancen – at få band og publikum til at føle sig som eet! At udviske grænsen mellem scene og publikumsområde, og få det hele til at smelte sammen!
”U2-WeltKlasse” er Die Herren som velforberedt, veltrænet og veludhvilet, og klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig.
Når Die Herren inviterer til U2-fest – er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af!

Der bliver trukket lod om 2 stk. Fabriks billetter blandt alle der trykker "deltager" på begivenheden på Facebook https://www.facebook.com/events/121380765274797/?active_tab=about . Vinder udtrækkes 1 måned før arrangementet.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Autoproof og Autocentralen
View All Die Herren Tour Dates
About Die Herren
Genres:
U2-åbenbaringer, International, Rock
Band Members:
Mono, Haeggen, Topp, Lord Nilsson.
Hometown:
Copenhagen, Denmark

ENGLISH: U2 according to DIE HERREN “MAY THIS DE HERREN CONCERT BE OUR BEST EVER!” DIE HERREN – NOT JUST ANOTHER TRIUBUTE BAND Die Herren gives their audiences wh...
Read More
Fan Live Reviews
Johnny
Hillerod, Denmark@
Støberihallen Kl. 21:00
December 28th 2016
Super super super
Lene
Skælskør, Denmark@
Det Røde Pakhus
March 25th 2015
denbedstekoncertnogensinde