Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
An Evening With Knives

An Evening With Knives

Mar 2nd 2018 @ Astriks

Leeuwarden, Netherlands
I Was There
Friday, March 2nd, 2018
8:00 PM
Astriks
Leeuwarden, Netherlands
Hoog tijd voor een avond vol donkere gitaren in Asteriks, en hoe kan dat beter dan met één van de meest spannende Nederlandse bands van dit moment: Gold. Genre doorbrekende rock met zangeres Milena Eva als mysterieus middelpunt. Support komt van de Eindhovense band An Evening With Knives. Haal je kaarten nu voor € 7,50!

Dark rock post-everything is hoe Gold het zelf noemt. Rock is het, en donker in het zeker. Verder kun je er inderdaad van alles in terug horen. Soms schuurt het tegen de metal aan, dan weer met lome stoner-riffs. Na de succesvolle plaat No Image uit 2015 is er nu The Optimist. Openingstrack You too Must Die zet meteen de toon. De teksten zijn wel degelijk maatschappijkritisch. Gold probeert met hun muziek genres en scenes te doorbreken, om op deze manier mensen dichter bij elkaar te brengen.

Uit Eindhoven komt An Evening With Knives. Denk post-metal, psychedelische rock en doom metal. Met z’n drieën maken de heren een indrukwekkende wall of sound met vaak onverwachte wendingen. Luister maar eens naar Serrated (2018) en je weet wat ze bedoelen.