Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Henric Blomqvist

Henric Blomqvist

Apr 26th 2018 @ Doogie White's White Noise (Ritz)

Vaasa, Finland
phone
Get the full experience with the Bandsintown app.
arrow
Apr
26
Doogie White's White Noise
Thursday, April 26th, 2018
7:00 PM
Doogie White's White Noise (Ritz)
Vaasa, Finland
Doogie White on yksi lahjakkaimmista ja arvostetuimmista rock-laulajista IsossaBritanniassa ja sen ulkopuolella. Hänen studio ja live-työskentelynsä kitara- ja rocklegendojen Ritchie Blackmore Rainbow, Yngwie Malmsteen Rising Force ja Michael Schenker Temple Of Rock ovat laajasti tunnettuja ja arvostettuja sekä fanien että bändien keskuudessa. Maailmanluokan keikkojen lisäksi Doogien kyvyistä ja taidoista on lisättävänä paljon muutakin. Doogie tekee kiertueita ja työskentelee studioissa jatkuvasti eri tyyppisten muusikkojen kanssa ympäri maailman ja esiintymällä festivaaleilla kesäisin ja tekemällä klubi- ja konserttiesiintymisiä talvisin. Soolokonserteissaan "Doogie White's White Noise” hän esittää kappaleita yhtyeiltä joissa hän on ollut mukana mutta myös kappaleita hänen omalta sooloalbumiltaan.
HBF-Group toimii Doogien-taustana ja koostuu neljästä muusikosta jota johtaa kitaristi Henric Blomqvist. Henric julkaisi ensimmäisen soololevynsä -All Of Your Illusionsvuonna 2014 ja Doogie myös kirjoitti ja lauloi tälle albumille yhden kappaleen.
Ryhmä on esiintynyt Doogien kanssa useita kertoja ja viimeisin yhteisesiintyminen oli Purple Night 2015 -tribuutissa Ritchie Blackmorelle - Tavastialla, Helsingissä.