Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Peter Costa Tickets, Tour Dates and Concerts

Peter Costa

HiRose

Houseboat U Bukanýra
nábřeží Ludvíka Svobody

Mar 9, 2018

11:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Peter Costa Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Peter Costa Biography

/ENG/
Talented DJ, coming out of a czech town 'Kralupy nad Vltavou' began playing out around the year of 2008. Peter starts quickly gaining valuable experiences within the party scene.
Pivotal moment comes in 2010 when he plays at the HOUSE PARADE event where he proves that he is here to stay. Peter is not letting up, he keeps on keeping on and is slowly shaping up his style. He meets up with a dj crew PROUD-M (Pete Walk, Adam Cloud, and Revis) and it's from now on when he starts showing up at bigger and more prestigious events.
It is definitely worth mentioning that he has played in legendary prague club ROXY or RADOST FX. He becomes a part of a very popular prague club TOUSTER (today already closed down), and regularly supports nights such as TECHNO ANIMALS, MINIMAL PEOPLE and many more. However, the biggest success by far comes perhaps with his djing at the festival MÁCHÁČ 2012, having the honor to appear next to the top czech DJ's!
Lately, Peter has been representing Underground Republic DJ crew.
Like most DJ's, Peter has gone through certain musical development and his sound is quite difficult to define within one genre only. When playing out, you can expect diverse and colorful set, which adheres mainly to tech house-like sounds with elements of deep house and even progressive!

/CZ/
Talentovaný DJ,pocházející z Kralup nad Vltavou.
Jeho začátky sahají do roku 2008,kdy začíná sbírat cenné zkušennosti na hudebním poli.
Avšak do jádra clubové scény se dostává až v rozmezí roku 2010,kde si poprvé zahrál na mejdanu HOUSE PARADE a dává o sobě vědět!
Pomalu ale jistě si prochází určitým vývojem a stále sbírá cenné zkušennosti.Seznamuje se s partičkou PROUD-M DJ's (Pete Walk,Adam Cloud,Revis) a s odstupem času se dostává na větší akce a večírky jako support.
Během svého krátkého působení toho stihl celkem hodně a stále více se objevuje na prestižních eventech.
Za zmínku stojí několik večírků v legendárním přažském clubu ROXY nebo RADOST FX,pravidelně se objevoval ve velmi populárním,nyní již zaniklém pražském clubu TOUSTER na akcích jako TECHNO ANIMALS,MINIMAL PEOPLE a další.Avšak za největší úspěch zatím považuje vystoupení na open air festivalu MÁCHÁČ 2012,kde měl tu možnost vystoupit po poku předních českých DJ's!
V poslední době Petr zastupuje také Underground Republic crew.
Jako většina si prošel určitým hudebním vývojem a jeho aktuální sound nemůžeme škatulkovat do jednoho stylu.
Na party od něj můžete čekat rozmanitý a barevný set,který zní převážně ve stylu tech house, ale rád sklouzne i do deep housu nebo třeba i progressivu!
Read More
Deep House
House
House-deep House-tech House-progressive
Progressive House
Tech House
Follow artist