Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Thom Bold

Thom Bold

Aug 25th 2018 @ Almeerderstrand

Almere, Netherlands
I Was There
About Thom Bold
Genres:
Electronic, House
Band Members:
Thom Bold
Hometown:
Amsterdam

New kid on the block in the Dutch housefront is the Amsterdam based Thom Bold. With his remix of MJ's 'Rock With You' he gained a lot of attention and even scored a mode...
Read More
Saturday, August 25th, 2018
11:00 AM
Almeerderstrand
IJmeerdijk 1, Almere, Netherlands
Strandfestival ZAND wordt op zaterdag 25 augustus 2018 voor de 11e keer gehouden op het strand van Almere. Ook dit jaar staan weer de beste artiesten van Nederlandse bodem op het hoofdpodium en draaien verschillende top DJ’s hun plaatjes in de speciale ZAND Danst area.
Alle informatie over dit festival lees je op www.strandfestivalzand.nl, of de speciale Facebook, Twitter en Instagram pagina’s.
Via deze Eventbrite website koop je jouw officiële kaarten tickets en geniet je komende zomer van een heerlijke muzikale stranddag.
Strandfestival ZAND is een sinds 2008 een terugkerend popfestival op het Almeerderstrand in de Nederlandse stad Almere. Het festival kenmerkt zich als een muzikale stranddag in de zomer voor jong en oud met voornamelijk Nederlandse artiesten. Het strand wordt ieder jaar eind augustus omgetoverd tot een volwaardig festivalterrein.
Groepsboekingen: Voor groepsboekingen vanaf 21 personen kunt u contact opnemen via reserveringen@strandfestivalzand.nl.VIP-arrangement:Met het ZAND VIP-arrangement kun je heerlijk genieten van het festival vanaf een speciale exclusieve VIP-ruimte en krijg je er ook nog eens 10 consumptiemunten en een VIP-parkeerkaart (1 per 2 personen) bij. Via de speciale VIP-entree krijg je toegang tot de VIP-ruimte. Het bestellen van VIP-arrangementen kan via deze website.
Enkele weken voorafgaand aan het evenement ontvangt u per mail de VIP-parkeerkaart(en) en alle informatie omtrent het VIP-arrangement.MinimumleeftijdStrandfestival ZAND is de leukste muzikale stranddag van de zomer voor iedereen met voor elk wat wils. Een festival waar de gemiddelde leeftijd van de bezoekers tussen de 18 en 34 jaar ligt. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom maar we raden bezoekers wel af om jonge kinderen (onder de 12 jaar) mee te nemen vanwege de grote mensenmassa, zichtlijnen en gehoorbeschadiging. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht.Rangindeling:*Voorste vak staanplaatsen (staanplaatsen voor het hoofdpodium)*Reguliere staanplaatsen*Rolstoel-/ begeleidersplaats: Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag namelijk per rolstoel maar 1 begeleider mee op het speciale mindervaliden deck.*VIP-arrangementMaximum aantal tickets:Er geldt voor dit event een maximum van 20 tickets per persoon en/of klant. Indien wij constateren dat er meer tickets besteld worden door eenzelfde persoon of op eenzelfde adres, creditcard, enz. dan zullen wij de bestelling ongedaan maken en wordt het geldbedrag teruggestort.Heb je een vraag over een reeds geplaatste bestelling of heb je problemen in de webshop bij het plaatsen van een bestelling stuur dan een email naar: reserveringen@strandfestivalzand.nl
View All Thom Bold Tour Dates
About Thom Bold
Genres:
Electronic, House
Band Members:
Thom Bold
Hometown:
Amsterdam

New kid on the block in the Dutch housefront is the Amsterdam based Thom Bold. With his remix of MJ's 'Rock With You' he gained a lot of attention and even scored a mode...
Read More