Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
CYRILLIC

CYRILLIC

Jan 27th 2018 @ Club Pulse

Kocani, Macedonia
I Was There
About CYRILLIC
Genres:
Electronic Music
Band Members:
Andrej Ivanoski & Bojan Ivanoski.
Hometown:
Prilep, Macedonia

Cyrillic - Андреј Иваноски & Бојан Иваноски се електронско дуо кое своите почетоци ги бележи во 2014 година, кога двајцата решаваат да ги здружат своите сили и искуство з...
Read More
Saturday, January 27th, 2018
11:30 PM
Club Pulse
Kocani, Macedonia
View All CYRILLIC Tour Dates
About CYRILLIC
Genres:
Electronic Music
Band Members:
Andrej Ivanoski & Bojan Ivanoski.
Hometown:
Prilep, Macedonia

Cyrillic - Андреј Иваноски & Бојан Иваноски се електронско дуо кое своите почетоци ги бележи во 2014 година, кога двајцата решаваат да ги здружат своите сили и искуство з...
Read More