Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Teoman Tickets, Tour Dates and Concerts

Teoman

Jolly Joker Bursa
Nilüfer Hatun Caddesi 114

Jan 5, 2018

10:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Teoman Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Güçlü sesi ve yorumuyla Yıldız Tilbe, Jolly Joker Bursa sahnesinde... Sahne Önü Bistro * Sahne önünde yer alan oturma düzenli bistroların bulunduğu alanı kapsar.  * Sahne Önü Bistro bilet sahiplerinin, 0549 556 78 78 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. * Sahne önü bistro bilet sahiplerine minimum 2 kişi olması şartı ile bistro imkanı sunulmaktadır.   * 18 yaş sınırı vardır. Bistro * Bistro Kategori, asma kat bölümünde yer alan oturmalı masa ve bistroların bulunduğu alanı kapsar. * Bistro bilet sahiplerinin, 0549 556 78 79 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. * Bistro bilet sahiplerine minimum 2 kişi olması şartı ile masa ve bistro imkanı sunulmaktadır.  * 18 yaş sınırı vardır. Ayakta * Sahne Önü Bistro ve Bistro kategori dışında ayakta konserin izlenebileceği alanları kapsar. * 18 yaş sınırı vardır.
Show More

Find a place to stay

Event Lineup
Teoman
55.1K Followers
Follow
Yıldız Tilbe
10.7K Followers
Follow

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD

What fans are saying

Mine
November 20th 2022
Klasse Konzert, sehr gute Organisation. Immer wieder gerne im Gloria.
Köln, Germany@
Gloria-Theater
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Teoman Biography

Milenyumun en popüler Türk rock seslerinden biri olan Teoman, güçlü ancak kırılgan karakterlerinin, bazen komik, çoğunlukla trajik, sıradan ama büyülü hikayelerini anlattığı şarkı sözleriyle tanınır. Teoman, çoğu şarkısının ortak teması yalnızlığın ve herhangi bir insanla giderilmesi mümkün olmayan bir boşluğun, varoluşsal problemlerin kaynağı da olan büyük şehir hayatının adeta sesi olur şarkılarıyla. Kendisinin ifadesiyle, bir “müzikal persona” yaratmaya çalıştı ve hep o karakterin hikayelerini anlattı.

İlk albümünü 1997’de yayınladı.

O, Onyedi ve Gönülçelen albümleri sonrasında sinemaya uzandı. 3 filmde rol aldı, Balans ve Manevra filminde yazar, yönetmen, prodüktör ve oyuncuydu. En Güzel Hikayem, Renkli Rüyalar Oteli, İnsanlık Halleri, Aşk ve Gurur albümlerinin ardından müziği bıraktığını açıkladı. Eski Bir Rüya Uğruna ile müziğe geri döndü.
2017'de, otobiyografisi Faso Fiso’yu kaleme aldı.

2018’de, 26 şarkısını; her zaman hayranı olduğu Leonard Cohen’e göz kırpan; daha karanlık, daha koyu, bazen de fısıldayan bir ses tonuyla tekrar seslendirdiği Koyu Antoloji adıyla yayınladı.

Her şarkısı, dinleyenin aklında sanki karanlık bir televizyon dizisinin bölümlerini canlandıran son konsept albümü Gecenin Sonuna Yolculuk, yine 2021’de gün yüzüne çıktı.
Read More
Follow artist