Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Phone icon
Get App
Artists & VenuesPromotersHelp
PrivacyTerms
Vladivojsko Tickets, Tour Dates and Concerts

Vladivojsko

Feb 17, 2018

7:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Vladivojsko Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Vladivojsko Biography

Bandzone
“Je to expresivní, šílený, plný divnejch věcí a textů, navíc vše na metalovým základu s dvojšlapkou a hutnejma kytarama, co si nezadaj s valivostí Rammstein. Prostě, jestli hledáte něco osobitého, ujetého a máte rádi hutný kytary… meli byste tomuhle dát poslech, budete si labižírovat.”

Rock & Pop
“Já tento počin považuju za debut letošního ro(c)ku. Doporučuju všem těm, kteří už mají plné zuby českého metalu, jenž neustále dokola opakuje to, co ostatní hráli již před 30 lety.

Spark
“Na Hořících hlavách není jediné slabé místo. Jestli skupina bude nadíle pokračovat ve svém hyperbolizovaném stylu s příchutí absurdity, vyplatí se ji jistě i nadále sledovat.”

Musicserver
“Vladivojsko je zatím stále čerstvý a neokoukaný projekt, ve kterém se snoubí charisma a alternativní aura ostravské umělkyně Vladivojny La Chii a mladistvý zápal jejích metalových kolegů. Debut "Hořící hlavy", který z tohoto originálního spojení vzešel, je natolik nevšední a jedinečný, že ho ocení nejen metaloví fanoušci.”

Tais Awards
“Jedno z alb roku, ačkoli tento výraz nenávidím. Kalendář je v životě alba omezující. ALBUM “Hořící hlavy” má v sobě spoustu překvapení, napětí, mrazivé riffy, špičkový female frontman zpěv, vkus, dynamiku a vášeň, ano i v textech!!!”

Fobiazine
“VLADIVOJSKO je malou čtyřčlennou armádou, jíž jednoznačně a přesně podle očekávání velí ta, která naštěstí není ani trochu normální. Vladivojnu znovu zdobí zřetelná excentričnost, o níž svědčí už samotné názvy písní, jakož i mnohé texty, četné netradiční momenty a hlavně způsob zpěvu, jenž se v příhodných okamžicích mění v ukrutný řev i různé jiné hlasové polohy. Ona zde všemu vládne, jí je tady všude plno, na jejím projevu je všechno postaveno.”
Metal Forever
Debut „Hořící hlavy“ se povedl. Znamená netradiční, dobrodružný, žánrově neuchopitelný a v řadě okamžiků velmi silný zážitek. Je vzácné slyšet hudbu, ze které čiší spontánnost a radost z tvorby, která je, slovy Vladivojny, „nutná k vyrovnávání dobra a zla na zemi.“ Tato deska má díky umělecké autenticitě potenciál ukotvit posluchače více v přítomném vnímání okamžiku. A to je cenné. O ničem jiném totiž život není.
Read More
Follow artist