Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Paul Threy Tickets, Tour Dates and Concerts

Paul Threy

Kyau & Albert - Matching Stories World Tour

Dec 15, 2017

9:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Paul Threy Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Paul Threy Biography

Paul Threy rodák zo Slovenska ktorý posobil dlhé roky v Čr sa uchytil so svojím energickým a progresivným štýlom v roznych klubov Čr (DenoChe, Roxy, Gimlet music bar, La Fabrique, Nox, Cubana Hany Bar, Upgrade, BPM music bar, Omerta-Vendetta, Hobe music hall, Jewel a Genesis festival Atrium(Afi) palace Pardubice, radio Europa 2 tuning zraz Konopač atd.), ale tiež na Slovensku a Ukrajine. No najvačším úspechov je výhra v contestu pre producentov Finlandia Macháč 2016, kde odohral svoj set na techno stage. Výherca 2.miesta contestu producentov Metapop v ktorom hodnotil licencovaný mentor daw sw Ableton Matthew Justin.

Tech-house, techno, electronica, progressive a deep house. Týmito štýlmi vytvára zo svojho setu, ako sam hovori ´´Príbeh´´ a to všetko si možete vypočuť v jeho vlastnom projekte Night life (Octo room) už od roku 2011.

Nielen dj-ing (od roku 2008) je jeho vášňou, ale tiež produkcia. Tech-house, techno, trance, deep house, progressive-house ci tzv. emocionalny trance , to je jeho tvorba a tiež ako remixer si to všetko možete vypočut na hudobných serveroch (beatport, ituners, mixtrack, soundcloud,…) a tiež pod labelom ako Climax digital recordings, 4beat records, Happy House Records, MOSP recordings.

Týmto ho podporuje i jeho vzor Chris Sadler (Climax digital recordings) u ktorého taktiež vydáva tracky, ktoré podporuje Sonny Wharton(Wharton Records) či Fatima Hajji.
Paul Threy supportoval mena ako Kyau & Albert, Jean Luc, Martin Gredner, Zigi, Richard Reynolds, Roberto Chochola, Mejsi, Matamar, Hellitare, Chris Sadler, Džejár, Tráva, Toky, Kaisersoze, Boss a iný.
Read More
Progressive Trance
Techno
Deep House
House
Progressive House
Psy Trance
Trance
Electronica
Jackin House
Tech-house
Follow artist