Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Esben & The Beautiful Addiction Tickets, Tour Dates and Concerts

Esben & The Beautiful Addiction

Esben & The Beautiful Addiction // Studenterhuset Kbh.

Jan 25, 2018

9:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Esben & The Beautiful Addiction Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Esben & The Beautiful Addiction Biography

Esben & The Beautiful Addiction kombinerer 1960’ernes popkompositioner og en moderne version af folk, i det der bedst kan betegnes som folk’n’roll.

Esben Hegelund har i flere år været en del af den københavnske sangskriverscene. I en årrække som en del af duoen My Secret Place, men er nu trådt frem i eget navn og med en ny gruppe bag sig: Esben & The Beautiful Addiction.

Den stille folk-stil fra tidligere er skiftet ud med en større lyd inspireret af 1960’ernes store popkompositioner og 1990’ernes britpop. De tidlige demoer fandt hurtigt vej til ugens anbefalinger i Karrierekanonen på P3.

”De nye sange jeg skrev, kaldte på en større lyd og et mere rocket udtryk, derfor satte jeg mig for at samle et nyt band”, fortæller Esben Hegelund, hvis tidligere band turnérede i både England, Tyskland og Spanien.

Sangene skal ud på de danske livescener og vise deres værd, inden de bliver foreviget i studiet.

Livescenen er bestemt ikke fremmed for bandets medlemmer, der kommer fra forskellige musikalske baggrunde, og som hver især og til sammen har mange års erfaring.

”Vi er en broget flok af folk med forskellige baggrunde og styrker. Det prøver vi at bruge til vores fordel i sangskrivningen, som bliver mere og mere en holdpræstation”, lyder det afslutningsvis fra Esben Hegelund.

Det hårde arbejde ser indtil videre ud til at have båret frugt, og bandet har senest fanget radiolegenden Jørgen de Mylius’ opmærksomhed, hvilket har givet deres single, You Made Me Stay(All Night), spilletid på P5.

Der siges at Esben & The Beautiful Addiction i øjeblikket arbejder på en EP, der forventes at lande tidligt i det nye år..!
Read More
Follow artist