Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Dj Kingfisher Tickets, Tour Dates and Concerts

Dj Kingfisher

Sep 29, 2017

9:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Dj Kingfisher Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Dj Kingfisher Biography

Djingu se aktivně věnuji už šestým rokem. Jako každý jsem si prošel určitým vývojem a nyní nejvíce holduji stylům Trance, Deep & Electro House.

Třetím rokem jsem residentní Dj v klubu Škuner (Děčín) a tři roky jsem byl také residentnem vysokoškolského klubu VŠ bar (Ústí nad Labem), hrál jsem také v klubu Staré Lázně (Kolín), v music klubu U Kolji (Litoměřice), v klubu Azyl (Praha), LaPantera (Praha), Streetbeat (České Budějovice), Midnightclubu (Praha), v klubu Cirkus (Ústí nad Labem), na módní přehlídce v OC Tesco (Národní Třída, Praha), maturitním plesu (SD Střelnice Děčín, Palestra Praha, SZEŠ Chrudim), svatbách (Hotel Union v Lounech a Kapucínská zahrada Žatec) a úzce spolupracuji s DDM Praha 2, které si mé služby často najímá (přes 20 vystoupení na jejich akcích).

Mezi moje největší úspěchy patří vítězství v Dj contestu o hraní v jenom z nejlepších klubů ČR - pražském Duplexu na akci Deep Forrest s hvězdama Deep Deer (5.9.2015) a pak moje druhé hraní v Duplexu (23.1.2015). Úspěchem byl také můj set pro web trance.cz hraný na rádiu trance-energy.org

Mezi mé vybavení patří jeden z nejmodernějších kotrolérů - Pioneer DDJ-SX-N, kterým ovládám software značky Serato Dj.
Read More
Deep House
Trance
Follow artist