Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
I Was There
Saturday, September 16th, 2017
9:00 AM
Stadspodium
Amsterdam, Netherlands
WORD NU FAN: https://www.facebook.com/HoliFestivalOfColoursAmsterdam✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫✫
LINE-UP 2017:▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
VolgtBinnenkort
PLAATS:
Stadspodium
Sinds 2012 is de eerste we Holi Festival van Kleuren organiseren met ons concept over de hele wereld - we zijn nu in meer dan 20 landen actief en in 2017 zullen we terug aan u!Dus houden als het weer: 3 ... 2 ... 1 ..: KLEUR !!
-----
Wij brachten de Holi Festival Van Kleuren 2012 naar Duitsland! U wilt weten hoe het allemaal begon? Er indrukken van de laatste Holi Festival van kleuren van vorig jaar, waardoor de stemming voor het volgende festival:www.HOLIFESTIVAL.com
Terugkijkend in 2016:
Gedurende de zomer en winter toerden we bijna alle Europese landen, evenals de VAE, Peru, Libanon, Chili, Panama, Zuid-Afrika, Argentinië, Mexico, El Salvador, Australië, enz., En hebben verbeterd ten opzichte van laten zien om aan te tonen - dus we nu, na bijna 1,2 miljoen bezoekers - u onvergetelijke, indrukwekkende show zal u voorzien van nieuw verhaal, groot podium, bombastische dagen effect Show 2017 Blijf op de hoogte en kijk uit naar een unieke ervaring!

FAQs
Herken ik mezelf op de inlaat of is er een leeftijdsgrens voor het evenement?
Het festival is 18 jaar. Ook begeleid door een volwassene zijn niet toegestaan onder de 16-jarigen. Breng uw identiteitskaart, zo wordt geregeld bij de inlaat.
Wat kan ik meenemen naar het evenement en wat niet?
Helaas eigen voedsel en drank mag niet overal op het concert gronden worden geconsumeerd.Toegestaan zijn mobiele telefoon camera's, digitale camera's en eenvoudige GoPros. SLR's en DSLR's zijn alleen toegestaan met toestemming. Deze kunnen worden aangevraagd bij foto@holifestival.com.Omdat we de zorg over het milieu en uw gezondheid op het hart, het mogelijk maken we alleen getest en gecertificeerd poeder die u kunt kopen op het terrein. Opdat het instellen van poeder niet is toegestaan.
Is mijn ticket overdraagbaar?
Ja, tickets zijn overdraagbaar.
Moet ik de geprinte ticket te brengen?
Ja, moet het ticket in gedrukte vorm worden gebracht.
Aangezien de regeling voor vergoeding kijken?
helaas, een terugbetaling is niet mogelijk, maar tickets kunnen worden doorgegeven in prive.
De naam op het ticket niet overeenkomt met de naam van de deelnemer. Is dat een probleem?
Nee, dit is geen probleem. Het komt ook in met een ticket op die een andere naam is.
Wat is het ticket 5 vrienden?
Betaal 4 krijgt 5! Om ervoor te zorgen dat elke deelnemer is uitgerust met een eigen ticket, bij het selecteren van de hoeveelheid van slechts 5 stuks kunnen worden geselecteerd, wordt de prijs berekend op 4 tickets.