Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Vassil Petrov

Vassil Petrov

Aug 31st 2017 @ Летен театър Русе

Ruse, Bulgaria
I Was There
Thursday, August 31st, 2017
8:30 PM
Летен театър Русе
Ruse, Bulgaria
Лятото идва с букет от прочувствени джаз стандарти, боса нова теми, поп музика и български хитове с проекта "SUMMERTIME" на Васил Петров.

С музиката на Коул Портър, Гершуин, Ал Жеро, Синатра и Жобим ще празнуваме с изпълненията на Васил Петров на 31 Август на сцената на Летен театър, гр.Русе.

В компанията на Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев (бас китара), Кристиян Желев (ударни) и Станислав Иванов (саксофон), Васко ще разгледа най-хитовите класики в нова светлина, преплитайки познатите Summertime, I’ve Got You Under My Skin, Fly me to the moon, Caravan, Morning и много други джаз стандарти с красиви и известни поп пиеси, като Fragile и Something. С боса нова темите на Антонио Карлос Жобим – The Girl from Ipanema, Quiet Night, Quiet Stars, A day in the life of a fool, очарователният изпълнител ще ни отнесе в Бразилия, където музиката е радост, танц и простор.

Вечер в която ще се насладим на няколко жанра - джаз, боса нова, поп музика и български хитове.

Темите в проекта са белязани с тиха носталгия по автентичната епоха на джаза и боса нова музиката, но сътворена със съвременна елегантност и внимание, присъщо за най-добрите.

По време на концерта на 31 Август в Летен театър в гр. Русе, Васил Петров и великолепните джаз музиканти ще изкажат почит към вече покойните музиканти Ал Жеро и Васил Пармаков.

Участват :
Йордан Тоновски (пиано)
Христо Минчев (бас китара)
Кристиян Желев (ударни)
Станислав Иванов (саксофон)

Бек вокали:
Цена Стефанова
Ния Стефанова

БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР: ул.“Симеон Велики“ № 6
ЗА КОНТАКТИ: 0878488802; 0885009249