Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Grenseland Tickets, Tour Dates and Concerts

Grenseland

Gamle Total

Oct 28, 2017

7:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Grenseland Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Du har hørt dem på NRK P1 i hele sommer. Singelen "Hver gang du er her" har vært spilt hver eneste dag over hele landet på statskanalen. Gjennom radioen har man også stiftet bekjenskap med låtene "Du var helt andre steder" og "Et lite skudd av håp". 8.september kom det sterke debutalbumet "Helt Andre Steder" som har fått en flott mottagelse. Det er duket for fest på Gamle Total! GRENSELAND (Thomas Nessheim og Roy Botten) lager ny, norsk musikk som befinner seg i grenselandet mellom pop, rock, folk og viser. De har begge lang fartstid fra flere ulike band og musikkonstellasjoner. Opp igjennom årene har de jobbet med egne musikkprosjekter og i perioder spilt sammen i ulike band; som blant annet The Blackbirds (1997/98) og Rolling Thunder Norway (Dylan cover band) - som de besøkte Total med i 2014. Den gangen fylte de hele lokalet og skapte stor stemning. Nå er de altså tilbake med et band som består av solide musikere helt i toppklasse. Melodiene er av det slaget som umiddelbart fenger. De norske tekstene er reflekterende og tvetydige, og utfordrer deg til egne tolkninger. Vi lover en flott kveld med vakre ballader og heftig rock - i grenselandet mellom lys og mørke - mellom virkelighet og drømmer... Her finner du lenker til steder du kan høre musikken: http://bit.ly/helt-andre-steder Du vil også få mulighet til å kjøpe med deg debutalbumet "HELT ANDRE STEDER" som CD med teksthefte (kr 150.-) eller LP (kr 250.-) etter konserten.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Grenseland Biography

GRENSELAND (Thomas Nessheim og Roy Botten) lager ny, norsk musikk som befinner seg i grenselandet mellom pop, rock, folk og viser.

Både Thomas og Roy er erfarne musikere som har kjent hverandre i 20 år. Thomas Nessheim (komponist, tekstforfatter, vokal, gitar, piano) kommer fra Son i Akershus og Roy Botten (tekstforfatter, komponist, munnspill, orgel, gitar, mandolin, perc.) bor på Frogner i Sørum (også Akershus).

De har begge lang fartstid fra flere ulike band og musikkonstellasjoner. Opp igjennom årene har de jobbet med egne musikkprosjekter og i perioder spilt sammen i ulike band; som blant annet The Blackbirds (1997/98) Rolling Thunder Norway (Dylan cover band).

Allerede i 2014 bestemte Thomas Nessheim og Roy Botten for å gå sammen om å lage norsk musikk, og ga ut låten "Velkommen til Grenseland", men det var først i 2015/2016 at innspillingen av det første komplette GRENSELAND-albumet ble igangsatt: Målsetningen var å lage et album med låter som fester seg og tekster som griper, og innspillingen startet i september 2015.

Første singel ”Du var helt andre steder” ble sluppet fredag 20. mai 2016, etterfulgt av en nærmest fullsatt konsert på Buckleys i Oslo samme kveld. Singelen ble A-listet på Ordentlig Radio og Grenseland ble invitert i studio. Nils Åge Nonstad åpnet programmet ”Norsk på norsk” på NRK P1 med låta uken etter. Også Østlandssendingen på NRK P1 og NRK P1+ spiller låta jevnt i 2016/2017. Singel nr. 2 (”Hver gang du er her”) ble utgitt 26. mai 2017 og ble raskt A-listet på NRK P1. Albumet "Helt Andre Steder" kom 8. september2017.

Med på albumet "Helt andre steder", som består av 10 låter, er musikerne Tone Stojka, Kjetil Moberg, Kalle Moberg, Arild Torvik, Monica Rennan Hjelle, Dagfin Hjorth Hovind, Solgunn Ivana Valstad, Bill Both og strykerne Hanna Nicoline Moland, Ingrid Matilde Mæland, My Wilsberg, Sebastian Dankel og Ellen-Martine Gismervik.

Albumet er spilt inn i Farm Studio (Høland) med Magne Hellesjø, Thomas Nessheim og Harald Værnor som produsenter. Mike Hartung og Morgan Nicolaysen i Propeller har mikset og mastret låtene.
Read More
Follow artist