Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Nicolay Leganger Tickets, Tour Dates and Concerts

Nicolay Leganger

3 intime visekonserterter hver dag på Tysnesfest

Jul 14, 2017

1:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Nicolay Leganger Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Velkommen til intim visekonsert med Nicolay Leganger (med gitarist Jan Øystein Dyblie). https://www.facebook.com/events/783184101862094 Intimt - fordi det er plass til ca 30 gjester i 2. etasje i det lille flytenaustet på Våge kai, der du kan se fiskene svømme under glassflaten i 1. etasje. Hør viserockeren Nicolay Leganger synge sine sanger og fortelle om slikt som gleder. Nicolay åpner konserten og spiller ett av tre sett. Neste konsert kommer neste sett osv. Så har vi en artist fra festivalen, eller et lokalt talent fra Hordaland som blir presentert. En ny person h´for hver konsert. Kl.1300 - 1530 - 1600 Her er en "viserocket" låt: https://www.youtube.com/watch?v=nRQrXUCYbQk Nicolay vinkler konserten om lyspunkter i livet, slike som lyser og varmer lenge etter. Se en slik sang: https://www.youtube.com/watch?v=jyb7o_4_45Y Det er litt viseklubb tradisjon også: Det kommer også gjeste artister. Velkommen Kl 13:00, 14:30 og 16:00 - torsdag fredag og lørdag på Tysnesfest! Se me her: https://www.facebook.com/events/783184101862094
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Nicolay Leganger Biography

Nicolay Leganger er en singersongwriter fra Hundvin i Lindås nær Bergen. Musikken er i pop-folk (vise) landskapet, med inspirasjon fra latin, jazz, funk og trønder-rock.

Vant Skandinavisk tekstkonkurranse
Nicolay Leganger er en begavet tekstforfatter som på dette albumet forteller historier på norsk om relasjoner, skjebner, kjærlighet og ansvaret for hverandre. I 2014 vant han en skandinavisk visetekst konkurranse med teksten "Et eventyr".

Ble oppdaget av visekongen
Han ble "oppdaget" av Lars Martin Myhre i 2015. Les mer om dette møtet her, og hør radio intervju i kveldsåpent og i Norsk På Norsk.

Myhre dro ham i studio og produserte hans deby CD "KjÆrlig Talt" som skal slippes i januar 2017.

Godt mottatt i NRK
De fire singlene som er sluppet i høst er blitt tatt godt mot. Leganger er spilt 4 ganger i Norsk på Norsk, og er intervjuet der og i kveldsåpent. Alle singlene er spilt, og Du er så.." ble listet i NRK. "Piken i gresset" fikk innpass i P1+.

En unik innsikt i mennesker
Det som gjør Nicolay Leganger til en unik artist er kombinasjonen av musikalitet, psykologisk innsikt og kommunikasjon. Historiene oser av varme, oppmuntring og nærvær. Han krydrer med fortellinger fra sitt arbeid som veileder. Han er en karismatisk kommunikator som kommenterer livet vårt og veien inn i fremtiden. "Alle kan gjøre sin verden bedre" er hans motto.

Norgesturne på programmet
CD'en kommer i januar, og det planlegges tre turneer i 2017 med besøk i alle landsdeler. Men først Hordaland. Følg med på turneplanene her.

Lag din egen konsert
Ønsker du en konsert der du bor?
Send ditt ønske på denne siden. Du kan også be om å få arrangere en huskonsert- Se tilbudet på www.nicolayleganger.no.

Støtt Nicolay Leganger slik:
Du kan kjøpe CD og andre artikler, holde konserter, gi gaver, og spre musikken og bloggene på sosiale medier. Meld deg på nyhetsbrev.
Read More
Folk
Follow artist