Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Shu·bi·dua Tickets, Tour Dates and Concerts

Shu·bi·dua

Sep 7, 2017

7:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Shu·bi·dua Tickets, Tour Dates and Concerts

Share Event

Shu·bi·dua Biography

Denne profil er den officielle Shu-Bi-Dua Facebook side.

Her kan du holde dig opdateret med Shubiduas aktiviteter. Siden administreres af Shu-Bi-Dua's pladeselskab Universal i samarbejde med Shu-Bi-Dua og en række 'super-fans'.

HISTORIEN:
Som det bedst sælgende navn i Danmark nogensinde, med et samlet salg på mere end seks millioner albums, er Shu-bi-dua ikke bare et stort og vigtigt kapitel i den danske musikhistorie, gruppen er også soundtrack til et stykke Danmarkshistorie og en del af den nationale identitet.

Danmark, Fed rock, Stærk tobak, Hvalborg, Står på en alpetop , Vuffeli-vov, Sommergryder, Den røde tråd, Brd. Gebis, Midsommersangen, We Wanna Be Free, Folkevognen, Askepot og Sexchikane er blot et lille udvalg af de mange store hits, der er signeret Shu-bi-dua igennem årene.

Gruppen blev dannet nærmest ved et tilfælde i 1973, og den markerede sig fra start med en medrivende og umiddelbar rock med sjove, underfundige tekster; nogle var ”undersættelser” af udenlandske sange, andre fra egen skuffe. Samtidig har gruppen gennem alle årene givet tusindvis af koncerter, så der er næppe en borger i det danske land, som ikke har et helt specielt forhold til Shu-Bi-Dua og deres musik. Og beder man en dansker som er væk hjemmefra om at komme med en liste over tre ting, som han eller hun savner, vil listen typisk indeholde Leverpostej, Piratos og Shu-bi-dua. Muligvis i en anden rækkefølge.

Den 28. oktober 2013 udkommer opsamlingen Shubilæum med de 40 største hits fra de sidste 40 på CD og som download.

Besøg os også her:
• http://bit.ly/ShubiduaiTunes
• http://www.youtube.com/shubidua
Read More
Follow artist