Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Føss Tickets, Tour Dates and Concerts

Føss

Sarpsborg Jern & Metall I

Glenghuset
Dronningens Gate 34

Sep 30, 2017

7:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Føss Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
"Sarpsborg jern&metal" er Sarpsborgs nye metalfestival. Byen har et fantastisk stort musikkmiljø med festivaler og konserter for jazz, blues, kor og korps, pop, voksenrock, danseband, coverband - og nå også endelig for rock og metal. Dette er en festival av og for band og musikere fra Sarpsborg, med gjester fra regional, nasjonalt eller internasjonalt. En festival som hyller all den gode rocken og metalen som har kommet fra Sarpsborg - og som skal inspirere og legge til rette for mer og ny rock og metal fra Sarpsborg. Ragnarok: Sarpsborg mest meritterte metalband med åtte studioplater og en drøss turneer og festivaler verden over. Deres mørke metal har gitt dem et solid navn i sin sjanger over hele kloden. Meltdown: Band med medlemmer fra Sarpsborg, Fredrikstad, Halden og Svinndal. Debutplaten er lansert verden over i 2017 til mange strålende kritikker. Blanding av moderne metal med trash og tradisjonell heavy metal. Mecalimb: Band fra Fredrikstad med tre studioplater, en EP og nå senest en Europaturné i bagasjen. Deathmetal med mye trash. Bruker slogan “We play noise well” – det har de helt rett i. Føss: Heavy metal av den gode, gamle skolen som samtidig låter nytt og friskt. Unge og talentfulle sarpinger som spiller fletta av de fleste. Ga ut sitt andre album i april 2017. Growndead: Alternativ rock og metal fra Sarpsborg som låter meget bra. Enda et ungt og talentfullt band. Kom til semifinalene i “Norske talenter” på TV2 og fikk fortjent stempelet “Det beste bandet vi har hatt i programmet”.
Show More

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Føss Biography

FØSS (pronounced "Fuss") is a hard rock/heavy metal band from the land of churches on fire - Norway.

The band started playing together in 2009, although today's line-up wasn't concieved until 2012. At the time, the guys were only 13 and 15 years old.

FØSS has release two albums; "We Are The Fuzz Generation (2013 - under the name Fuzz Generation) and "Second Coming" (2017).
Read More
Hard Rock
Heavy Metal
Thrash Metal
Follow artist