Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Reservoar Dogz Tickets, Tour Dates and Concerts

Reservoar Dogz

Apr 21, 2017

7:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Reservoar Dogz Tickets, Tour Dates and Concerts

Find a place to stay

Bandsintown Merch

Circle Hat
$25.0 USD
Live Collage Sweatshirt
$45.0 USD
Rainbow T-Shirt
$30.0 USD
Circle Beanie
$20.0 USD
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Reservoar Dogz Biography

Kapela Reservoar Dogz je návratem energií překypujícího hard rocku na koncertní pódia. Změť vlasů, očních linek a neotřelých riffů se stala jejich doménou, nezadržitelně se hrnoucí kupředu.

K finální sestavě kapely vedla trnitá, nicméně poměrně krátká cesta. Na podzim 2011 z prvotního záhadného hudebně zaměřeného nutkání vznikla kapela hrající covery, ve které společně hráli Dave a Danny. To ale jejich očekávání zdaleka nenaplňovalo a kapela tak začala upadat, až se v červnu 2012 Dave sešel s Brunem za účelem založení akustického dua, které by bylo kompenzací prvotního nezdaru. Dlouho se na nic nečekalo a místo plánovaného dua Bruno rovnou přešel k celé kapele. Od té doby kapela začala nabírat na obrátkách. Vzniklo prvních pár songů a při testování jater a dumání nad smyslem života také název Reservoir Dogs, který byl zakrátko změněn na nynější – Reservoar Dogz. Po táhlých problémech s postem basáka se basy ujal Dave a v lednu 2013 byl na místo kytaristy po bezkonkurenčním konkurzu přijat Vori.

Tak se ustálilo složení kapely (Thomas Bruno – zpěv, kytara; Alex Vori – kytara; Danny Pain – bicí; Dave Joy – baskytara) a už v dubnu téhož roku se kapela poprvé staví pod světla reflektorů. Po několika koncertech se s nově nabitým elánem hlásí do Skutečné ligy 2013 a zanechává za svým vystoupením žhnoucí kráter. Během zimy se Reservoar Dogz pořádně stmelí odehráním mnoha koncertů, aby se poté v létě 2014 mohli po hlavě vrhnout na největší české festivaly jako JamRock, Basinfirefest, nebo Přeštěnice. S nově nabitými zkušenostmi se hned nato odebírají do studia, aby nahráli své debutové album.
Read More
Classic Rock
Hard Rock
Follow artist