You’ve got great taste.
Sign in to follow your favorite artists, save events, & more.
Sign In
Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
MNMLBROS Tickets, Tour Dates and Concerts

MNMLBROS

Jan 21, 2017

10:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
MNMLBROS Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Január 21. Én (Szombaton) ahogyan azt ígértük nektek egy hatalmas pótszilveszteri partyt tartunk a minimál jegyében !Az estére 3 exclusive fellépővel kedveskedünk nektek akik garantálni fogják az egész éjszakás csapatást.Fogadjátok sok szeretettel hazánk eggyik legkedveltebb minimal Dj - jét ZAREH KAN t , aki már nem csak Európát és Dél Amerikát , de kicsiny hazánk számos pontját is meghódította már és hamar belopta magát a közönség szívébe. Egyedi Stílusával garantálja nekünk a feledhetetlen élményt az est folyamán. https://www.youtube.com/watch?v=8RyGhMiVOcMMásodik Fellépőnk a feltörekvő duo azaz a MNMLBROS ! A srácok feldolgozásait és egyedi szerzeményeiket senkinek nem kell bemutatni , ők alkották meg a mai slágerré avanzsáló ameno -t vagy akár az Alan Walker - Faded remixet is melyek mára már több 100 ezres lejátszást produkáltak a Youtubeon.https://www.youtube.com/watch?v=_uB2s8UM9O8
Show More

Find a place to stay

Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

MNMLBROS Biography

Mi a MNMLBROS 1 éve döntöttünk ugy hogy együtt egy csapatban folytatjuk tovább a zenei pályafutásunkat.
Az elmult időszakban sikerült olyan hires a hazai zeneiparban is ismert Dj-vel együtt dolgozni mint Goldsound, Zareh Kan.
Nagy sikerünknek érezzünk hogy az idén megrendezésre kerülő Tisza Tó fesztiválon is helyet kaphattunk.
A következű klubbokban voltunk már láthatóak és hallhatóak : Up-The Club, Club Stone,Remix, Inside Fashion ,Cactus, Ice Beach.Rio stb..
Több zenei feldolgozásunk van a saját zenéink melett is.Ilyenek mint Alan Walker - Faded (GOLDSOUND & MNMLBROS MNML EDIT) ,
ZAREH KAN & MNMLBROS - HELLO (ORIGINAL MIX) és a szinte mindenki álltal halott,játszott és szeretett ERA - AMENO - GOLDSOUND & MNMLBROS ( MINIMAL EDIT ).
Read More
Minimal Clubminimal
Mulatós
Follow artist