You’ve got great taste.
Sign in to follow your favorite artists, save events, & more.
Sign In
Bandsintown
get app
Sign Up
Log In
Sign Up
Log In

Industry
ArtistsEvent Pros
HelpPrivacyTerms
Melilotus Tickets, Tour Dates and Concerts

Melilotus

Apr 22, 2017

6:00 PM UTC
I Was There
Leave a Review
Melilotus Tickets, Tour Dates and Concerts
About this concert
Melilotus + dCoded + On the Raw, estrenen el festival de música avançada Tótum Revolútum 3.0.

Find a place to stay

Live Photos

View All Photos
Easily follow all your favorite artists by syncing your music
Sync Music
musicSyncBanner

Share Event

Melilotus Biography

Melilotus és un grup format l’any 2014 a l’illa de Menorca. Amb un estil fresc i dinàmic, de composició poc convencional. Les melodies ens conviden a experimentar diferents estats d’ànim depenent del passatge musical de cada peça. La utilització de sintetitzadors i samplers serveix d’eina per a crear atmosferes musicals que ens transportaran amb nostàlgia als anys 70, i és que músics que formen Melilotus estan influenciats per bandes com Pink Floyd, King Crimson o Yes.

A principis de l’any 2016 la formació formada per Mariano Marí, veu; Pere Marí i David Rotger a les guitarres; Xavier Martí al baix; i Eduard Coll a la bateria, ha enregistrat el seu primer treball: Dama. El disc de caràcter conceptual, tracta temes com el materialisme, la cobdícia, els records o les relacions impossibles, tot enllaçant una revisió lliure i actualitzada de les moltes llegendes clàssiques que broten d’un petit racó de l’illa de Menorca: el barranc d’Algendar.

El disc va acompanyat d’una pel·lícula, escrita i dirigida per Albert Mir i interpretada per Jordi Pérez i Aida de Sarraga és l’encarregada de completar la història donant-li imatge. Contada amb 9 episodis, tants com les cançons que composen el disc, en l'esmentada història, un home jove arriba a casa després d’un rutinari dia de feina. Just després de posar el disc de Melilotus i prendre’s el te diari, alguna cosa l’empeny a emprendre un viatge al·lucinogen que el portarà al fons de les llegendes d’Algendar on es trobarà amb una Dama misteriosa que el conduirà potser pel barranc, potser pel seu subconscient.
Read More
Prog-rock
Rock Progressiu
Soundtracks
Symphonic Rock
Follow artist