Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon

Uppsala Beer

Feb 24th 2017 @ Fyrishov

Uppsala, Sweden
I Was There
Friday, February 24th, 2017
3:00 PM
Fyrishov
Uppsala, Sweden

Välkommen till Uppsalas största dryckesmässa Uppsala Beer & Whisky Festival!


Den 24 och 25 februari går den tredje upplagan av Uppsalas alldeles egna öl- och whiskymässa av stapeln på Fyrishov. Som besökare får du träffa några av landets främsta och mest spännande leverantörer och producenter. Med sig har de spännande nyheter och intressanta delar ur sina sortiment som lockar med doft och smak.


Förköpsbiljetterna garanterar en plats på festivalen och du kan välja att lösa endagars- eller tvådagarspass, till ett förmånligt pris. I alla biljetter ingår det ett provningsglas med tryckt logotyp. Givetvis har vi student- och pensionärsrabatt. Observera att köpta biljetter och kuponger ej återlöses.


VIKTIG INFORMATION
Datum: fre 24 & lör 25 februari 2017
Var: Fyrishov
Öppettider: Fredag 15 - 22 & Lördag 13 - 22
Biljetter: Biljetterna släpps tisdagen den 25/10 kl 09:00 på tickster.com
Åldersgräns: 20 år, obligatorisk leg-kontroll.
Pris: Fredagsbiljett ordinarie pris: 200 kr + serviceavgift | Lördagsbiljett ordinarie pris: 250 kr + serviceavgift | 2-dagarsbiljett ordinarie pris: 400 kr + serviceavgift | Fredagsbiljett Student/Pensionär 150 kr + serviceavgift | 2-dagarsbiljett Student/Pensionär: 350 kr + serviceavgift.
Rabatter: För att student- och pensionärsbiljetter ska gälla krävs giltigt Studentkort för studenter och giltigt intyg eller ålder över 65 år för pensionärer.


Mer information hittar du på uppsalabeerwhisky.se


Varmt välkomna!