Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon

Julshow på Gothenburg Studios

Dec 1st 2016 @ Gothenburg Film Studios

Göteborg, Sweden
I Was There
Thursday, December 1st, 2016
6:30 PM
Gothenburg Film Studios
Göteborg, Sweden

KVÄLLENS VÄRD
och manusförfattare är Lasse Kronér får sällskap på scenen av rutinerade artisten Uno Svenningsson, husbandet Partypatrullen samt dottern och artisten Mathilda Kronér som nyligen släppt sin debutsingel. Kanske dyker det också upp en och annan gästartist…
– Att få sätta upp en julshow i denna unika filmmiljö ska bli makalöst roligt! Jag ser mycket fram emot att få jobba med mina bästa vänner, med Uno i spetsen, och dessutom Partypatrullen som jag känt ett helt liv. Sen blir det förstås himla skoj att göra show ihop med Mathilda. Hon är som jag helt jultokig, säger Lasse Kronér förväntansfullt.


KVÄLLENS JULBORD
är skapat av stjärnkrögaren Mats Nordström, som serverat julbord sedan 1986 (Långedrags värdshus, Tjolöholms slott, Fiskekrogen och Hamnkrogen på Liseberg). Efter 10 år med Wasa Allé är nu Mats Nordström krögare på Magasinet på Härön, driver två lunchrestauranger och är catering/eventansvarig för många av Göteborgs största arrangemang, bland annat Way Out West och Volvo Ocean Race. – Nu har det gått två år sedan jag sålde Wasa Allé och jag är grymt sugen på att sätta upp ett härligt julbord igen tillsammans med dessa sköna artister i en unik filmmiljö på Gothenburg Studios. Till årets julbord har Mats Nordström komponerat en meny av hemlagade delikatesser. Det utlovas traditionella smaker och noggrant utvalda råvaror från svenska gårdar och leverantörer. Nordströms sillar, fantastisk fisk- & skaldjur, smakfulla charkuterier, hemtrillade köttbullar, läckra ostar från lokala gårdsmejerier och Bohuslänsk äggaost, för att nämna några favoriter. Vi har endast en sittning per kväll så stressa inte, utan njut av maten och godsakerna i lugn och ro.


EFTER KRUBB KÖR VI KLUBB
och öppnar upp Studio 2 för dansgolv samt Studio 3 med mysigt bar- &loungehäng. I varje studio finns barer serveras det vin, öl, snaps, julöl och mycket annat.