Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Alexandra Usurelu

Alexandra Usurelu

Jan 30th 2017 @ Teatrul Național București

Bucuresti, Romania
I Was There
Jan
30
Alexandra Usurelu Simfonic la TNB, ora 20
Monday, January 30th, 2017
8:00 PM
Teatrul Național București
Bucuresti, Romania
6 RSVPs
Alexandra Ușurelu revine cu două concerte simfonice în aceeași zi pe scena Teatrului Național din București.
“Am să fiu eu casa ta”, primul mare concert cu orchestră al noului an, va fi susținut de Alexandra Ușurelu pe 30 ianuarie 2017 de la orele 17:00, respectiv 20:00, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele:
Eventim >> http://bit.ly/2hDlLGO
Ia Bilet >> http://bit.ly/2hQ1XQP
Bilete.ro >> http://bit.ly/2hDpGDy
Agenția de bilete a TNB (sau online, prin mystage.ro).

Alexandra Ușurelu continuă o bună tradiţie la început de an și revine luni, 30 ianuarie 2017, în Sala Mare a Teatrului Național București, cu spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, unde va prezenta alături de orchestra sa de 24 de instrumentisti mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat anul viitor.

“În iarna trecută, la concertul simfonic ”Pur”, am epuizat biletele cu mult timp înainte de ziua spectacolului. Pentru concertul din 30 ianuarie, de la ora 20, mai sunt foarte puține locuri. Casa mea e la teatru în ianuarie. E casa celor care ascultă fără să foșnească, a celor care pot cânta în cor fără să facă zgomot. Știu că mulți vor veni din țară cu familiile sau prietenii, așa că ii voi primi pe toți şi la ora 5, cu ceai cald și sper că pe 30 ianuarie, concertul meu simfonic “Am să fiu eu casa ta” va fi casa încăpătoare pentru toți cei care își doresc să vină alături de noi.” - Alexandra Uşurelu

Pentru cel de-al doilea concert de la ora 17:00, vor fi disponibile și pachete Family&Friends, în acest fel, grupurile de prieteni vor putea beneficia de prețuri speciale la bilete. Astfel, ei vor putea plăti 4 bilete la preț de 3.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de PR, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în săli de spectacol. Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În iarna lui 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic ”Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca ”Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul ”Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

Biletele la concertele simfonice Alexandra Ușurelu de la Teatrul Național București de pe 30 ianuarie 2017 pot fi achiziționate din rețelele Eventim, Ia Bilet, Bilete.ro, de la Agenția de bilete a TNB (sau online, prin mystage.ro).