Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon

Stones Night

Dec 1st 2016 @ FAME Megastore

Amsterdam, Netherlands
I Was There
Thursday, December 1st, 2016
7:00 PM
FAME Megastore
Amsterdam, Netherlands
Vanaf heden zullen wij regelmatig een FAME Café organiseren, soms met een speciaal thema en soms met een speciale korting..
In de avond van donderdag 1 december zal het FAME Café worden getransformeerd in een waar Stones paradijs!
Ter ere van de release van het eerst album van de band sinds 2005 (meer dan 10 jaar!) organiseren wij een Stones Night. Je kunt dan als allereerste de nieuwe cd in zijn geheel horen tijdens de luistersessie in de winkel bij ons en je kunt de cd in alle versies ook al reserveren! Dat doe je door je aan te melden via deze pagina. Jouw reservering is je toegangsbewijs voor de 'Stones Night'!

Naast de gezelligheid van muziek, een drankje en een hapje zullen wij ook een ruim aanbod hebben van merchandise van The Rolling Stones. Verder zullen wij ook 10 toffe deurmatten, t.w.v. €19,99 per stuk, van de Stones verloten!
Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt iedereen die de cd, cd deluxe of de LP koopt, er een unieke Stones poster bij! De eerste personen die de deluxe versie van de cd of de vinyl versie reserveren via deze eventpagina, onvangen daarbij ook nog eens GRATIS deze toffe Stones hoodie (op=op!):LET OP!: Er is beperkt plek, dus wil je erbij zijn, meld je dan nu aan door tickets te 'kopen' via deze pagina. Per reservering kun je 1 introducé meenemen. Hiervoor kun je 'Introducé' aanvinken bij de tickets. Bestel je de deluxe cd of de LP? Vergeet dan niet voor de juiste maat hoodie te kiezen!Bij de reserveringen staat 'gratis'. Dit betekent uiteraard dat de reservering/bestelling gratis is en niet dat de cd's en LP's gratis zijn. Deze reken je later af. De prijzen worden later bekend gemaakt, maar zullen niet tot weinig afwijken van de adviesprijzen.