Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Dominoklubben

Dominoklubben

Dec 17th 2016 @ Pitchers/The Crypt

Linkoping, Sweden
I Was There
Saturday, December 17th, 2016
8:00 PM
Pitchers/The Crypt
Linkoping, Sweden

DALEN är det vackraste som kommit ut ur Kisa på åratal, kanske någonsin bandet berättar historier och berättelser med sin musik och hänför lyssnarna till max. Bandet stor senast på scen i Linköping tillsammans med Guldgossen och hänförde hela publiken. Nu får bandet headlina sitt eget gig på the Crypt´s scen.


Enväldet är vad precis vad Sverige behövde efter att Samling slängde in handduken tidigare i år. Smakfull och berättande stockholmsprogg från Lund och med rötterna i Linköping. Blev det mycket geografiska referenser där? Nåväl, strunta i dem och tänk att bandet startades upp av Linköpingsfödda Edwin Mattsson efter han flyttat till Lund och det låter väldigt väldigt bra!


Dominoklubben är från Göteborg och spelar progg-rock/pop precis på det där sättet som du tänker dig är klassiskt och framförallt gjorts stort åter av Den Stora Vilan vars influencer hörs genom bandets musik. I gruppen spelar bland annat Levi Olander, bördig från Rimforsa och lokalt känd inom musikscenen för sitt slit med Gaphals.


Pris: 100kr + förköpsavgift
Plats: Crypt/Pitchers
Åldersgräns: 18år
Arrangörer: Gaphals