Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Ari Koivunen

Ari Koivunen

Dec 3rd 2016 @ Autiotalossa-rockmusikaali, Tampere-Areena

Tampere, Finland
I Was There
Saturday, December 3rd, 2016
7:30 PM
Autiotalossa-rockmusikaali, Tampere-Areena
Tampere, Finland
SUOMIROCK-PIKKUJOULUT: AUTIOTALOSSA – ROCKMUSIKAALI
Musikaali kertoo 80-luvun rock-ilmiöstä Suomessa, jolloin Dingo aiheutti maanlaajuisen hysterian, ja samaan aikaan esiin ponnahtivat Yö, Mamba ja Eve ’Suomen Liverpoolista’. Dingon synnyttämä hysteria vaikutti laajasti myös muiden bändien ihannointiin kuten Popedaan, joka sai ensikertaa kokea hysteerisesti kirkuvan ja hiuksia repivän yleisön.

Esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta. Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä.

Tarinan keskiössä on tamperelainen perhe, joka on musiikillisesti jakautunut kahteen leiriin: perheen naisiin, jotka fanittavat Dingoa ja muita porilaisia yhtyeitä sekä perheen miehiin , jotka uskovat Popedaan ja manserockin voimaan. Siitä lähtee tarina, josta ei vauhtia ja huumoria puutu!

Pääosissa nähdään Idols – voittaja ja Amoralin laulaja Ari Koivunen, Charon – yhtyeestä tuttu J.P. Leppäluoto ja tietenkin Palatsin omat huikeat tähdet Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä. Naispääosissa ovat Palatsin useista musikaaleista tutut Elisa ja Sonja Lairikko sekä huippubändi!

PALATSITEATTERI http://www.palatsiteatteri.fi

ARI KOIVUNEN https://www.facebook.com/AriKoivunenOfficialFanpage https://www.youtube.com/user/AriKoivunenVideos
ARIN TULEVAT KEIKAT http://www.fi/f/VyiTHK4sW

ARI KOIVUNEN BOOKING Minni Kumpuvuori / DragonWhite Oy / http://www.dragonwhite.com minni@dragonwhite.com 050 - 51 71 671

- AK-Team