Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
William Singe

William Singe

Dec 14th 2016 @ Debraser Strand

Stockholm, Sweden
I Was There
Wednesday, December 14th, 2016
8:00 PM
Debraser Strand
Stockholm, Sweden

William Singe
Debaser Strand
14 december 2016
18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)


FKP Scorpio presenterar;
Den australienska artisten William Singe blev ett hushållsnamn när han 2012 deltog i X-Factor och blev en del av framgångsrika gruppen The Collective. Nu står han på egna ben som sångare, låtskrivare och producent och har tagit världen med storm. I december kommer William Singe till Stockholm för en spelning på Debaser Strand.


Med ett massiva följe av fans har William snabbt blivit en av de mest omtalade artisterna online - han har landat första platsen på den amerikanska Spotify-topplistan med 3+ miljoner streams totalt, mer än 200 miljoner video-views, och han har hyllats av mängder av framstående popstjärnor, som One Direction till exempel.


Med en unik röst och produktion fortsätter Will bygga en spännande karriär. I vår åker Will på en världsomspännande turné och släpper sitt efterlängtade första originalmaterial. Den 14 dec kommer William Singe till Stockholm för en konsert på Debaser Strand. Missa inte chansen att se den blivande superstjärnan på en liten, intim klubb innan hans karriär fullkomligt exploderar. Biljetterna släpps Onsdag 21 september.