Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
St. Paul and the Broken Bones

St. Paul and the Broken Bones

Jan 20th 2017 @ Kägelbanan Södra Teatern

Stockholm, Sweden
I Was There
Friday, January 20th, 2017
9:00 PM
Kägelbanan Södra Teatern
Stockholm, Sweden
10 RSVPs

Genom att kombinera klassisk 60-talssoul med influenser från bland andra Sly Stone, David Bowie och Prince samt addera en enorm mängd energi blev amerikanska St Paul and the Broken Bones debutalbum ”Half the City” en stor kritikerframgång då det släpptes 2013. Nu är uppföljaren äntligen här!


Då arbetet med ”Half the City” inleddes hade St Paul and the Broken Bones nyss funnit sin form. Med bara några månaders repande i ryggen gick de in i studion och gav verkligen allt. På uppföljaren ”Sea of Noise” har allting fått växa fram organiskt under en längre tid. Och det märks.


Den process som inleddes i ett hyrt hus under veckan mellan bandets två spelningar på Coachella 2015 har nu resulterat i ett imponerande album, där allt det som kändes intressant och lovande på debuten har förfinats och utvecklats.


Men även om musiken och låtarna har utvecklats under de senaste åren kan vi utlova samma fantastiska liveenergi som St Paul and the Broken Bones alltid spridit omkring sig då de i januari kommer till Stockholm för en spelning på Kägelbanan.