Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon

Ronny Eriksson

Dec 13th 2016 @ CC Teatersalongen

Motala, Sweden
I Was There
Tuesday, December 13th, 2016
7:00 PM
CC Teatersalongen
Motala, Sweden

Aktuellt, musikaliskt och alldeles, alldeles… oförhappandes. Ronny Eriksson är tillbaka!
Ronny Eriksson är tillbaka på Riksteatern med en ny föreställning! Han säger precis vad han menar. Och han använder inget säkerhetsnät. Tillsammans med musikern Benneth Fagerlund tar Ronny på sitt karaktäristiska sätt temperaturen på Sverige idag; på stad och landsbygd, på rättvisor och orättvisor. Det blir satir, humor, ståupp och mycket musik; såväl nyskrivet som Ronnyklassiker.


- Det blir lite oförhappandes. Vi kommer att ta upp dagsaktuella frågor, lokala och rikstäckande. Min tanke är att varje föreställning ska bli unik utifrån var vi befinner oss och vilken publik vi möter, berättar Ronny Eriksson.


Ronny Eriksson och Benneth Fagerlund har tidigare turnerat med Riksteatern och succéföreställningarna densomlevarfar.se, Rum för rasande och Vad skådar mitt norra öga? Det gick en susning genom Riksteaterns arrangörsled när det stod klart att Ronny Eriksson turnerar igen, och det blir en hela 65 föreställningar lång turné över hela landet under hösten!


Ronny Eriksson är bland annat satiriker, underhållare och ståupp-komiker. Med humorn och satiren som vapen pekar han gång på gång på orättvisor i samhället och gisslar maktmissbruk. Han är också musiker och sångare i bandet Euskefeurat.


Benneth Fagerlund har jobbat med flera populära produktioner på Riksteatern, bland annat Lill-Babs, Lasse Berghagen och Sanne, Mats och Benneth tillsammans med Sanne Salomonsen och Mats Ronander.


Oförhappandes är ett samarbete mellan Riksteatern och Satellite Live.


Förtäringserbjudande från Restaurang Skepparpinan: Lilla julbordsbuffén 159 kr exkl dryck. Förbokas senast en vecka före föreställning, tel 0141-48050


Biljettpris 295:-, med Scenpass eller Platenkort 270:-, ungdom t.o.m.25 år 150:-


Spellängd: 2 timmar inkl. 20 min paus.