Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Sioen

Sioen

Jan 27th 2017 @ GC Den Egger – Theatre Tour ‘Too Good To Be True’ feat. Lady Linn & Mattias De Craene (Nordmann)

Scherpenheuvel-Zichem, Belgium
I Was There
Friday, January 27th, 2017
8:00 PM
GC Den Egger – Theatre Tour ‘Too Good To Be True’ feat. Lady Linn & Mattias De Craene (Nordmann)
Scherpenheuvel-Zichem, Belgium
15 jaar Sioen: Too Good To Be True

Met speciale gasten Lady Linn en Jeroen Baert!

In 2001 neemt de Gentse singer-songwriter Sioen solo een eerste demo op en neemt hij deel aan verschillende muziekwedstrijden. In 2003 neemt hij, deze keer met band, het album See You Naked op in eigen beheer. De alom bejubelde single Cruisin’ schoot meteen de hitlijsten in.

15 jaar later staan er 6 albums op zijn palmares, 3 passages op Rock Werchter en tournees door Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Hij componeerde muziek voor theater, film en de gelauwerde tv-serie Marsman (één) en was eerder dit jaar te zien in Liefde voor Muziek (VTM).

15 jaar Sioen wordt gevierd met een unieke theatertournee en de bijhorende overzicht-cd Too Good To Be True. Op deze avond brengt hij een overzicht van zijn rijke repertoire. Daarvoor laat hij zich omringen door guests, stuk voor stuk muzikanten die gedurende die afgelopen 15 jaar een onmiskenbare invloed op hem hadden of een speciale indruk achterlieten. Voor zijn concert in den egger vervoegen niemand minder dan Lady Linn en Jeroen Baert het Sioen-trio op het podium.