Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Novastar

Novastar

Dec 7th 2016 @ SOLO || Bourla Schouwburg

Antwerpen, Belgium
I Was There
Wednesday, December 7th, 2016
7:00 PM
SOLO || Bourla Schouwburg
Antwerpen, Belgium
19 RSVPs
Met het laatste Novastar album Inside Outside en parels van singles als Closer To You, Light Up My Life en Kabul leverde Joost Zweegers het warmste Novastar album af tot dusver. Een coherent album met een gloedvolle, bijna broeierige, sfeer dat hoog prijkte in menig eindejaarslijstje.

-

Man achter de knoppen was niemand minder dan John Leckie, de producer die o.a. meewerkte aan topalbums van Radiohead, Pink Floyd, Muse, New Order en The Verve.
Gewapend met dit nieuwe materiaal speelde Joost Zweegers zich de voorbije twee jaar zowel met band als solo opnieuw in de kijker door een resem live passages die niemand onberoerd lieten. Met sterk vakmanschap werd teruggegaan naar de absolute essentie: de puurheid van de song.
In de eerste helft van 2017 wordt de release van het nieuwe album verwacht. In tussentijd wil Joost Zweegers dat nieuwe materiaal in al zijn naakte schoonheid voorstellen in de grandeur van de Bourlaschouwburg. Uiteraard zullen de klassiekers niet vergeten worden: Because, Wrong, The Best is Yet To Come, Mars Needs Woman, Never Back Down,...