Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Sioen

Sioen

Dec 17th 2016 @ CC Bolwerk – Theatre Tour ‘Too Good To Be True’ feat. Steven De Bruyn & Marie Daulne

Vilvoorde, Belgium
I Was There
Saturday, December 17th, 2016
8:30 PM
CC Bolwerk – Theatre Tour ‘Too Good To Be True’ feat. Steven De Bruyn & Marie Daulne
Vilvoorde, Belgium
2016 wordt voor Sioen een jaar om niet te vergeten want dit is het jaar waarin de Gentse singer-songwriter 15 jaar op de planken staat.

In 2001 nam hij solo zijn eerste demo op en nam hij met succes deel aan verschillende muziekwedstrijden. 250 concerten later vormt hij een band waarmee hij in 2003 een eerste album ‘See You Naked’ opneemt. De ondertussen alom bejubelde single ‘Cruisin’ schoot meteen de hitlijsten in.
Er staan ondertussen 6 albums op zijn palmares, hij stond 3 keer op Rock Werchter en toerde met zijn band door heel Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Hij componeerde muziek voor theater, film, de gelauwerde tv-serie ‘Marsman’ (Eén) en was te zien in ‘Liefde Voor Muziek’ (VTM).

‘15 jaar Sioen’ wordt gevierd met een unieke theatertournee en bijhorende overzicht-cd’s onder de titel ‘Too Good To Be True’. Sioen laat zich omringen door verschillende guests, stuk voor stuk muzikanten die gedurende die afgelopen 15 jaar een onmiskenbare invloed hebben gehad of speciale indruk bij hem hebben achtergelaten.