Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Sioen

Sioen

Dec 16th 2016 @ CC Scharpoord - Theatre Tour 'Too Good To Be True' feat. Steven De Bruyn & Pieter-Jan De Smet

Knokke-Heist, Belgium
I Was There
phone
Get the full experience with the Bandsintown app.
arrow
Friday, December 16th, 2016
8:00 PM
CC Scharpoord - Theatre Tour 'Too Good To Be True' feat. Steven De Bruyn & Pieter-Jan De Smet
Knokke-Heist, Belgium
2016 wordt voor Sioen een jaar om niet te vergeten want dat is het jaar dat de Gentse singer-songwriter 15 jaar op de planken staat.

In 2001 neemt hij solo zijn eerst demo op en neemt hij met succes deel aan verschillende muziekwedstrijden. 250 concerten later vormt hij een band waarmee hij in 2003, in eigen beheer, een eerste album “See You Naked” opneemt. De ondertussen alom bejubelde single ‘Cruisin’ schoot meteen de hitlijsten in.

15 jaar later staan er 6 albums op zijn palmares, stond hij 3 keer op Rock Werchter en toerde hij met zijn band door heel Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Hij componeerde muziek voor theater, film en de gelauwerde tv-serie 'Marsman' (Eén) en was eerder te zien in 'Liefde Voor Muziek' (VTM).

'15 jaar Sioen' wordt gevierd met een unieke theatertournee en bijhorende overzicht-cd’s onder de titel “Too Good To Be True”. Op deze reeks optredens laat Sioen zich omringen door verschillende guests, stuk voor stuk muzikanten die gedurende de afgelopen 15 jaar een onmiskenbare invloed hebben gehad of speciale indruk bij hem hebben achtergelaten.

Sioen brengt op deze avond een overzicht van zijn singles en radiohits.