Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon

Special

Nov 27th 2016 @ Theater Maitland, Landgoed de Horst

Driebergen, Netherlands
I Was There
Sunday, November 27th, 2016
4:00 PM
Theater Maitland, Landgoed de Horst
Driebergen, Netherlands
Na het winnen van het populaire tv programma “The Voice of Holland’’ heeft de carrière van de pas 23-jarige Iris Kroes een grote vlucht genomen. Iris Kroes heeft in de afgelopen drie jaar veel optredens in binnen- en buitenland gedaan, de Dutch Harp Award in ontvangst mogen nemen, een theatertour gedaan, de albums  First en It Will Come In Time uitgebracht en de titelsong Look Up, Lizzy geschreven voor de bioscoopfilm STUK van Steven de Jong. 
Onweerstaanbaar! Zo zou je Iris’ stem en klanken van de harp het beste kunnen omschrijven. Samen met componist, pianist en dirigent (Noordpool Orkest) Reinout Douma, zal ze in een intieme setting haar mooiste, nieuwe songs laten horen, zowel gezongen als gespeeld op harp. Naast haar eigen songs zijn er ook liedjes te horen die op haar muzikale pad kwamen en een speciale betekenis hebben voor haar èn misschien ook wel voor u!
Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid gebruik te maken van het Walking Dinner.
Programma:16.00 uur - aanvang voorstelling in Theater Maitland met halverwege een pauze van ong. 15-20 minuten18.00 uur - einde voorstelling.Aansluitend Meet and Greet en verkoop/signeren cd's.
18.45 uur - Walking Dinner (optioneel)… Het woord zegt het al! We gaan staand genieten van heerlijke hapjes, speciaal bereid door onze Chef Kok. Het zijn drie kleinere gerechtjes die we nuttigen vanuit de handpalm. Deze gerechtjes zijn maaltijd vullend. Dat wordt genieten onder het genot van hapjes en een drankje in een mooie ambiance en in goed gezelschap!
Prijs voor het Walking Dinner is € 25,- p.p. incl. 1 consumptie.
Menu Walking Dinner: Voorgerecht: Salade met gegrilde paprika, feta kaas, gepofte walnoten, rucola en honing-tijm dressing.Hoofdgerecht: Gekonfijte eend met ratatouille, Roseval aardappels uit de oven en een dadel jus.Vegetarisch (alternatief) hoofdgerecht: Fritata van groene asperges, haricotvert en wortel met een basilicum roomsaus.Nagerecht: Mango bavaroise met roodfruit compote en een amandel stengel.
Voor vragen kunt u telefonisch terecht op 06 520 320 19 (Amanti d'Arti Productions) en/of de Baak Eventdesk op 0343-556100.
Tevens zijn wij per mail bereikbaar amantidarti@live.nl of eventdesk@debaak.nl