Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Steffen Morrison

Steffen Morrison

Feb 24th 2017 @ DE LAWEI

Drachten, Netherlands
I Was There
phone
Get the full experience with the Bandsintown app.
arrow
Feb
24
I'M A SOULMAN
Friday, February 24th, 2017
8:00 PM
DE LAWEI
Drachten, Netherlands
I'm a Soulman
The soul of stax
I’m a Soulman is een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX.

Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten. Binnen de kortste keren groeit STAX uit tot een familie van gelijkgestemden waar artiesten als Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.’s wereldwijde furore maken.

Op het podium herrijst de wereldberoemde opnamestudio van STAX. Steffen Morrison (bekend van The Voice Of Holland) en Joy Wielkens (o.a. The Buddy Holly Story) laten onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties herleven met hits als Dock of the Bay, Knock on Wood en natuurlijk I’m a Soulman.
Credits

Cast: Steffen Morrison en Joy Wielkens met Wiboud Burkens (Hammond orgel), Cyril Directie (drums), Manuel Hugas (bas), Rene van Barneveld (gitaar), Michael Varekamp (trompet) en Ben van den Dungen (sax).
Regie: Eva Mathijssen