Bandsintown FistBandsintown Text
Search for artists and concerts
Search for artists
Hamburger Menu Icon
Steffen Morrison

Steffen Morrison

Jan 29th 2017 @ Schouwburg Odeon

Zwolle, Netherlands
I Was There
Jan
29
I'M A SOULMAN
Sunday, January 29th, 2017
4:00 PM
Schouwburg Odeon
Zwolle, Netherlands
Een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Waar onder andere Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.’s wereldwijde furore maakten.Steffen Morrison (bekend van TVOH) en Joy Wielkens (o.a. The Buddy Holly Story) laten onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties herleven met hits als “Dock of the Bay”, “Knock on Wood” en natuurlijk “I’m a Soulman”.

I’m a Soulman is een authentieke en opzwepende soulshow gebaseerd op het

opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten. Binnen de kortste keren groeit STAX uit tot een familie van gelijkgestemden waar artiesten als Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.’s wereldwijde furore maken.

Op het podium herreist de wereldberoemde opnamestudio van STAX. Steffen Morrison (bekend van TVOH) en Joy Wielkens (o.a. The Buddy Holly Story) laten onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties herleven met hits als “Dock of the Bay”, “Knock on Wood” en natuurlijk “I’m a Soulman”.